Revitalash øjenvippe serum

Udgivet i Anmeldelse ved Stylist

revitalash_eyelash_serum
Effektivitet: 9.4
Kapacitet: 2 ml
Internetbutik: https://revitalash.com

Revitalash øjenvippe serum er et af de bedst sælgende plejeprodukter for øjenvipperne, men det er ikke lige så effektivt som serummet der topper denne anmeldelse. Det indeholder ingredienser der booster væksten af øjenvipperne. Det kan påvirke tykkelsen og tætheden af øjenvipperne, men det afhænger af vores individuelle modtagelighed for ingredienserne. Det virker for dem der vil forbedre udseendet af deres øjenvipper uden at få en effekt der minder om extensions.

Revitalash øjenvippe serum
Revitalash er et farveløst og meget flydende øjenvippe serum. Det er meget dyrt sammenlignet med andre produkter der er præsenteret i denne anmeldelse. Du kan købe det i udvalgte butikker og online. Vi kan vælge mellem tre kapaciteter: 1 ml, 2ml, og 3.5 ml. Designet er enestående. Revitalise kommer i en lille flaske sølv med mørkeblå skrift. Den samme farve blå er blevet brugt til at designe emballagen der sikrer produktet. Det ser godt ud.

Hvordan virker Revitalash?
Revitalash øjenvippe serum forlænger og gør øjenvipperne tættere, på betingelse af at du bruger det hyppigt uden lange pauser. Hele behandlingen varer mere eller mindre end seks måneder. Det virker som lang tid når man tænker på at sådan et produkt skal forbedre vores udseende og få os til at glemme alt om hverdagsmakeuppen. Revitalash øjenvippe serum gør øjenvipperne længere og tykkere efter få uger. De fortsætter med at blive længere de næste mange uger.

Påføringsmetode
Intet nyt. Produktet skal påføres til øjenlåg der er blevet renset for make-up og ujævnheder. Revitalash øjenvippe serum har en tynd børste som du bruger til at tegne en linje henover vippekanten. Påføringsmetoden er problemfri, især for kvinder der lægger make-up dagligt. Vi påfører produkter hver dag, helst før sengetid. Husk på at Revitalash øjenvippe serum har en god effekt på betingelse af at du bruger det ordentligt og hyppigt.

revitalash_logo
Effektivitet: 9.4
Kapacitet: 2 ml
Internetbutik: https://revitalash.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *