Hvilken arganolie skal man vælge? Gå efter topkvalitet fra NANOIL!

Udgivet i Nyheder ved Stylist

nanoil ARGANOLIE

Leder du efter et high-end naturligt skønhedsprodukt? Vælg arganolie – en af de mest eksklusive og topbedømte olier i verden. Når først du ser de fantastiske effekter, vil du købe den igen og igen! Hvordan vælger man den bedste? Her er vores forslag: Prøv den bedstsælgende NANOIL Argan Oil. Dette produkt af topkvalitet vil give masser af fordele i din skønhedsrutine.

Flydende guld fra Marokko: 100 procent ren arganolie fra NANOIL

Vidste du, at den mest værdifulde arganolie udtrækkes fra træer, der vokser i biologisk rene områder i Marokko? Træet er respekteret og skattet her, hvilket man kan se ved hvad marokkanere kaldere olien: flydende guld. Sådan et navn er ikke blot forbundet til det faktum, at olien bidrager til landets nationale indkomst, men også til dens vidunderlige effekter (samt forskønnende egenskaber) og fordele for menneskekroppen. Naturligvis er marokkanere eksperter i at udtrække arganolie, som bevarer alle sine utrolige egenskaber. De har gjort det i årevis med manuel presning af olien og ved at undgå at olien gennemgår nogen som helst former for kemiske processer, såsom raffinering. NANOIL tilbyder 100 procent marokkansk flydende guld – et helt naturligt beauty-boost af topkvalitet, som giver store fordele for din hud og hår!

nanoil ARGANOLIE

NANOIL: biokemisk komposition af arganolie

Da den er blevet udtrukket med fokus på den mindste detalje, så bevarer arganolie fra Nanoil alle de nødvendige ingredienser for bedre hud og hår – og disse inkluderer:

  • tocoferoler, også kaldes vitamin E, som anses for at være ungdomsvitaminet. Tocoferoler er potente antioxidanter, der neutraliserer frie radikalers aktivitet.
  • carotener forbedrer hudtonen, udglatter epidermis og stimulerer kollagenproduktionen.
  • fedtsyrer – primært omega-3 og omega-6, sikrer ordentlig funktion af cellerne og giver fantastisk elasticitet til huden.
  • polyfenoler – antioxidanter der skærmer hudceller mod skader og stimulerer deres reparation.
  • squalen – en ingrediens i talg, der regulerer mængden af talg, fugter og stopper for meget fedt i håret.
  • phytosteroler – planteingredienser, der styrker hudens beskyttende barriere.

Hvordan bruger man NANOIL ARGAN OIL?

De fantastiske ingredienser værdsættes af selv kosmetologerne, men de er ikke den eneste fordel ved arganolie. Det viser sig, at vi kan bruge den på nærmest alle dele af vores krop, hår, vipper, bryn og endda negle!

Hyppig påføring af arganolie til håret vil efterlade lokkerne længere og mere elastiske, samt med masser af dejlig glans. Sådan en håroliebehandling er langt bedre end en hårmaske eller balsam, da den også kan påføres til hovedbunden. Den vil rense hovedbunden, stimulere hårfolliklerne og promovere hurtigere hårvækst, mens hårtab stoppes. Det er en god kur mod sæsonbetonet hårtab. NANOIL ARGAN OIL genopliver også farvet hår, styrker hårets spidser og stopper dem fra at spalte.

Prøver du at bekæmpe appelsinhud og strækmærker, eller vil du bare gøre din hud ungdommelig og smidig igen? Gnid arganolie ind i huden, brug det til massage og bland med en bodylotion. Olien vil hjælpe dig med at fjerne appelsinskal og mærker. Den har en opstrammende og reparerende effekt, og efterlader huden blød og jævn.

Du kan også bruge det til ansigtspleje – NANOIL Argan Oil er fantastisk til alle hudtyper! Tilføj et par dråber til din ansigtscreme eller bland det med foundation for udhvilet, glødende hud. Brug det også på huden under øjnene for at fjerne såkaldte kragetæer. Glem ikke at duppe en dråbe på vipperne og brynene – det vil gøre dem stærke og lange!

NANOIL argan oil er også fantastisk for fødder, hænder, albuer og nøgle. Du kan glemme alt om tør hud på hælene, grove albuer og skrøbelige negle! Nanoil vil hjælpe dig med at fremhæve dit flotte udseende, fra hoved til tå!

For mere information, gå ind på nanoil.dk.