Biosource toning lotion fra Biotherm. Hvorfor bør man rense ansigtet?

Udgivet i Hudpleje, Nyheder ved Stylist

Synes du at det er et værre mareridt at skulle rense dit ansigt og fjerne din makeup om aftenen? Du vil uden tvivl ændre mening lige så snart du finder ud af at uren hud på ansigtet tilbyder de bedste omstændigheder for bakterieopformering. Med Biotherms Biosource toning lotion vil du hurtigt vænne dig til – og måske endda formår at nyde – at rense dit ansigt.

Biotherm

Biosource Lotion Instant Hydration Toning Lotion til Normal og Kombineret Hud

Det siger sig selv af ren hud får en til at se yngre og pænere ud – men ved du hvordan du bedst muligt kan rense dit ansigt? En af de mest effektive måder at gøre dette på er at bruge Biotherms biosource toning lotion. Dette produkt er forfriskende og fjerner alle hudens urenheder samt overskuddet af sebum som samles på dit ansigt hen af dagen. Derudover har det flydende produkt en fugtgivende og rensende effekt. Med hensyn til produktets sammensætning indeholder det, blandt andre elementer, zink, som hjælper med at modvirke dannelsen af urenheder såsom acne og små sår. Noget andet vi bør nævne er at Biotherms toning lotion kan bruges både om morgenen og om aftenen. Det er nok bare at fugte en vatrondel med produktet for at få renset huden. Startpositionen i denne proces bør være i midten af ansigtet (hvilket vil sige at du altid skal arbejde ud mod kanterne.) Når du bruger produktet til at fjerne makeup rester med skal du bare presse vatrondellen på øjnene og vente til øjenskyggen og mascaraen forsvinder. Du behøver ikke gnide indtil dit øje bliver helt rødt.

Biotherm1

Hvorfor er det indsatsen værd at rense ansigtet?

Først og fremmest kan et ansigt som er dækket med urenheder og makeup rester ikke fungere ordentligt. Hudens porer tilstoppes af sebum, døde hudceller, kosmetik, og forurening. Resultatet er, at teinten ikke kan trække vejret ordentligt. Man begynder at svede da talgkirtelaktivitet øges da kirtlernes naturlige reaktion til tilstopning er at øge produktionen af sebum. Dette kan alt sammen resultere i bakterieopformering, hvilket øger risikoen for acne opformering og udvikling af hudlidelser.

Den eneste måde at stoppe den onde proces på er selvfølgelig at undergå systematiske og passende rensningsbehandlinger. På denne måde får man forfrisket, regenereret, og ernæret hud. Hvis man derudover også vælger at eksfoliere huden og benytte masker vil ens hud blive evigt taknemmelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *