Dior Bronze: den letteste måde at få solbrun hud på

Udgivet i Hudpleje, Makeup, Nyheder ved Stylist

Dior Bronze er et sæt med ni produkter til selvbruning. Formålet med disse produkter er generelt at støtte og forbedre den solbrune hudeffekt. Man kan for eksempel købe krops-, ansigts-, og solcreme produkter samt balsammer og olier. Vi vil dog fokusere på tre selvbruningsprodukter: to ansigts- og kropscremer (Self-Tanner Natural Glow) og Self-Tanning Natural Glow: Face & Body Oil.

Diors Self-Tanner Natural Glow ansigtscreme fra Bronze kollektionen har mange positive egenskaber at byde på, men den vigtigste er selvfølgelig at produktet giver huden en solbrun teint. Når huden har fundet det naturlige, solbrune look hjælper cremen dette med at holde længere – i helt op til fire dage. Derudover hjælper Self-Tanner Natural Glow cremen også med at genopbygge hudens glathed. Når de fire dage er gået anbefales det at man benytter produktet igen. Selvbruneren bør anvendes på ren og skrubbet hud, samt på hårlinjen og øjenbrynene. Det er vigtigt at huske på at man skal vaske sine hænder efter brug.

DiorBronze Toner0

Regelmæssig brug af Dior Bronze Self-Tanner Natural Glow kropscremen giver et tiltalende, sundt look som highlighter kroppen og på samme tid hjælper huden med at finde sit naturlige pH niveau. Derudover har produktet også fugtgivende og udglattende egenskaber. Før du vælger at benytte selvbruneren skal du sørge for at du har undergået en eksfolierende skønhedsbehandling. Dette gør det lettere for huden at absorbere cremen og sikrer at produktet er let at anvende. Når man bruger produktet skal man sørge for at bruge et ens lag over hele kroppen. Sidst, men ikke mindst, skal man anvende produktet på områderne omkring albuerne og knæene.

Der findes kun ét produkt som kan erstatte disse to produkter: Dior Bronze Self-Tanning Natural Glow: Face & Body Oil. Dette produkt giver et naturligt, solbrunt look som får en til at stråle, takket være sine fugtgivende egenskaber. Huden bliver let parfumeret. Produktet skal benyttes på kroppen og i ansigtet på samme måde som Self-Tanner Natural Glow produktet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *