Behandlinger som forlænger ens øjenvipper: fordelene og ulemperne

Det siger vidst sig selv at alle kvinder gerne vil se smukke ud. Hvordan opnår de dette mål? Ved at købe nyt tøj, ændre hårstil, besøge en skønhedssalon, or endda gøre deres øjenvipper længere? Hvorfor? Forbedrer man sin livskvalitet ved at forlænge sine øjenvipper? Helt ærligt, så er svaret både ja og nej. Der er selvfølgelig adskillige fordele ved at undergå behandlinger med dette formål, men der er også ulemper. Læs mere om fordelene og ulemperne ved øjenvippeforlængelse så du kan bestemme dig for om du helst vil se smuk eller naturlig ud.

rise

Hvad sker der under øjenvippebehandlingen?

Før vi går i gang med at fortælle dig om alle fordele og ulemperne vil vi gerne fortælle lidt om hvad behandlingen går ud på. Først og fremmest adskiller en kosmetolog øjenvipperne ovenpå og nedenunder øjet med en øjenvippepude. Derefter isolerer han eller hun én øjenvippe og limer den sammen med én falsk øjenvippe. Kosmetologen benytter en særlig, sort lim for at få øjenvipperne til at hænge sammen. Denne lim bliver gennemsigtig når den er tår. Hele behandlingen tager op til tre timer og du skal regne med at betale for ekstra behandlinger efterfølgende. Det er vigtigt at vide at du hverken må klø øjnene, tage varme bade, benytter saunaer eller swimmingpools, sove på siden eller maven, eller benytte olierige kosmetikprodukter direkte på øjenvipperne.

Fordelene ved øjenvippeforlængelse

Nogle af fordelene ved øjenvippeforlængelse er at man vil se godt ud, spare tid, og generelt nyde bekvemmeligheden. De forlængede øjenvipper bliver på plads et par måneder når behandlingen udføres af en professionel. Før behandlingen vælger kosmetologen de falske øjenvippers rette længe, tykkelse, og form. Når de optimale vipper er blevet fundet kan man se frem til et fantastisk look i lang tid. Det er dog vigtigt at man bruger tid og penge på udfyldningsbehandlinger, da øjenvipperne ellers kan falde ud og se asymmetriske ud. Man sparer masser af tid ved at få forlænget sine øjenvipper, da man slipper for at skulle bruge mascara. Man behøver ikke bruge mascara på de falske øjenvipper (især hvis de er fremstillet fra minkpels) da de allerede er meget sorte. Derudover føles syntetiske øjenvipper lette og finredte i forhold til øjenvipper med mascara på, da de nogle gange hænger sammen og byder på nogle klatter som langt fra er tiltalende. Forlængede øjenvipper er yderst behagelige. De flaske øjenvipper kan byde på naturlige nuancer og er både blide og smidige.

rise

Ulemperne ved øjenvippeforlængelse

På den anden side er der adskillige ulemper ved at forlænge ens øjenvipper – faktisk er der flere ulemper end fordele. Man kan for eksempel risikere at både de falske og naturlige øjenvipper falder af. Derudover er det dyrt, takket være de systematiske udfyldningsbehandlinger og højkvalitetsmaterialer de falske øjenvipper fremstilles i. Nogle døjer med allergiske reaktioner og øjensygdomme grundet falske øjenvipper. For mange er det også et problem at man hverken må bruge vandfast kosmetik og væsker som anvendes i to faser, da disse produkter kan få limen til at smelte. En naturlig øjenvippe varer som regel 100 til 150 dage, hvorefter den erstattes med en ny øjenvippe. Det siger vidst sig selv at de falske øjenvipper falder af når de naturlige gør. Dette resulterer i et hul som får øjenlåget til at se unaturligt ud. Af denne grund tilbyder skønhedssaloner udfyldningsbehandlinger. Alle de skønhedsbehandlinger der indgår i øjenvippeforlængelse koster ret mange penge – og man spilder ret mange timer ved at ligge på kosmetologsengen. Falske øjenvipper fremstilles ofte fra minkpels eller syntetiske eller silke-polyester fibre. Disse materialer kan forårsage allergiske reaktioner for folk som døjer med sensitiv hud og øjne. Lignende irritationer kan opstå når limen kommer i kontakt med huden. Som tiden går kan de forlængede øjenvipper komme til at se skøre ud, da de skifter form eller mister deres smidighed. Der skal ikke alt for meget til før det tiltalende udseende falder bort og øjnene ser triste og små ud. Behandlingen kan forårsage adskillige allergier samt dermatologiske og oftalmologiske sygdomme. Kvinder som har undgået procedurer med plastikkirurgi døjer ofte med svage øjenvipper, bindehindebetændelse, og sensitiv hud rundt om øjet, og må af denne grund ikke undergå behandlingen. De naturlige øjenvipper fyldes med lim og falske øjenvipper under behandlingen, så de naturlige øjenvippers tilstand forringes, hvilket gør at der er større chance for at de falder ud. Derudover er der masser af regler der skal følges når man har falske øjenvipper, hvoraf vi har nævnt nogle tidligere. Man må for eksempel ikke bruge kosmetikprodukter med tyk eller olierig konsistens.

Jenvippeforlængelse vs. andre metoder

Kan man kun få længere øjenvipper ved at besøge kosmetologen? Selvfølgelig ikke – der er mange måder man kan få lange og tykke øjenvipper på. En af disse metoder er ved at bruge Nanolash øjenvippebalsam. Dette produkt styrker, regenererer, og stimulerer øjenvippevækst. Derudover forlænger, fortykker, og formørker Nanolash også vipperne. Man vil kunne se effekterne efter to-tre ugers brug og de endelige resultater er langtidsholdende. En af de andre fordele ved produktet er dets naturlige ingrediensbase samt beskyttelse mod sensitive øjenlåg og hudirritation. Derudover kan man prøve sig frem med kosmetikterapi med forskellige olierige produkter hvis man gerne vil forbedre øjenvippernes tilstand. Disse terapier ernærer, regenererer, fugter, og får øjenvipperne til at skinne, men de forlænger dem ikke. Man kan selvfølgelig også få ens øjenvipper til at se længere ud ved at bruge mascara. Det eneste man skal gøre er at købe mascara i god kvalitet og lære nogle af de teknikker som professionelle makeup artister bruger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *