Hvad kan man gøre for at få længere øjenvipper? Prøv dig frem med øjenvippebalsam

Udgivet i Makeup ved Stylist

Lange øjenvipper anses ofte som et tegn på femininitet og de smukkeste øjenvipper er uden tvivl de naturlige af slagsen – ikke de flaske man køber i Matas. Hvordan plejer man bedst sine øjenvipper? Hvilke kosmetikprodukter bør man lede efter for at forbedre tilstand, længde, og form? Der findes mange måder hvorpå man kan give sine øjenvipper mere længde og tykkelse. En af de mest populære metoder benyttes i adskillige skønhedssaloner og har fokus på at gøre øjenvipperne længere og mere fyldige. Er alle metoderne sikre? Hvilke begynderbehandlinger findes der?

1:1 Metoden. Vælger man at benytte 1:1 Metoden får man påført et par falske øjenvipper sammen med de naturlige. De falske øjenvipper påføres ved hjælp af en speciel kosmetologlim, også kendt som klæbemiddel. Ønsker man at undergå denne type skønhedsbehandling skal man opfylde én vigtig betingelse: man skal i forvejen have stærke og sunde øjenvipper. Hvorfor? Fordi det er muligt at de falske øjenvipper og klæbemiddelet kan være tunge for de naturlige øjenvipper. Med andre ord bliver korte og skrøbelige øjenvipper endnu mere skrøbelige hvis man vælger at belaste dem med lim og falske øjenvipper med 1:1 Metoden.

nanolashrise

Det anbefales stort set bare at man får en kosmetolog til at udfør denne extension behandling, da han eller hun ved hvordan det skal gøres. Dette er den eneste måde hvorpå man kan sikre sig at undgå ubehagelige overraskelser, synlig lim, eller irriterede øjne og hud. Derudover tager behandlingen op til to timer og koster flere hundrede kroner. Man skal regne med at bruge mere tid og flere penge på fornyelse af de falske øjenvipper. Under disse behandlinger fikser kosmetologen de øjenvipper som er faldet ud, hvilket er en proces som skal undergås et par gange i måneden. Kosmetologen fraskiller de øverste øjenvipper fra de nederste øjenvipper med collagen puder, hvorefter han eller hun fraskiller hver eneste øjenvippe for at gøre det lettere at tilføje de nye, falske øjenvipper til de naturlige. De falske øjenvipper fremstilles som regel med syntetiske tekstiler eller minkpels.

Under disse behandlinger kan man risikere irritationer, tåreflåd, eller røde øjeæbler som konsekvens af de adskillige timer hvor man skal ligge på en kosmetologseng med øjnene helt åbne. Tårer og hovedbevægelser kan hæmme behandlingens effektivitet og gøre det sværere for de falske øjenvipper at sidde fast. Derudover kan tårer resultere i at limen falder ned i øjnene.

Derfor bør hyperaktive mennesker undlade at deltage i disse skønhedsbehandlinger. Folk som døjer med øjen- og hudsygdomme og allergiske reaktioner til syntetiske materialer og dyrepels bør også nøje overveje om denne type behandling er det rette valg. Når den kosmetologiske terapi er overstået må patienten ikke dække sine øjenvipper med mascara, klø øjnene, bruge saunaer eller swimmingpools, benytte henna, eller bruge en curler til øjenvipperne.

nano lash

Strimmelvipper og individuelle vipper.
1:1 Metoden er ikke den eneste metode som kan bruges til at forlænge og fortykke ens øjenvipper. Man kan også få dejlige øjenvipper ved at få strimmelvipper eller individuelle vipper. Disse falske vipper kan købes i de fleste skønhedsbutikker. Man kan selvfølgelig også vælge at tage til kosmetolog for at få en professionel behandling. Det er dog værd at huske på at falske strimmelvipper og individuelle vipper kun holder én dag. Med andre ord er de til engangsbrug. En kosmetolog benytter lim og pincet til at påføre de falske øjenvipper. Når strimlerne er blevet påførte skal kosmetologen tegne en sort linje med eyeliner for at dække den synlige lim. Strimmelvipper skubbes let mod øjenlåget og, når limet er blevet tør, dækkes de falske og naturlige vipper med mascara.

Endnu en metode til forlængelse af øjenvipperne er brugen af øjenvippebalsam.
Hvis du ikke har lyst til at ligge på en kosmetologseng i flere timer hvor dine øjne bliver udsat for uidentificerede syntetiske produkter, så bør du prøve dig frem med en øjenvippebalsam. Den største fordel ved denne type produkt er at de hjælper på naturlige øjenvipper ved at stimulere deres vækst direkte. Hvordan det? Disse balsammer benytter kun naturlige ingredienser såsom plante- og blomsterekstrakter. Derudover indeholder de også masser af vitaminer og fugtgivende elementer. Denne ingrediensblanding har som resultat at ens øjenvipper bliver ernærerede og huden på øjenlågene beskyttes mod irritationer. Derudover påvirker balsammerne vækst, volumen, og tykkelse. Takket være disse produkter får man endda også mørkere øjenvipper. Sidst, men ikke mindst, forbedrer produktet øjenvippernes tilstand samt regenererer og styrker dem.

Jenvippebehandling med disse balsammer varer i flere måneder. Denne behandling består som regel af at anvende kosmetikproduktet en gang om dagen med en tynd børste. Produktet skal selvfølgelig benyttes lige meget på øjenvipperne ovenpå og nedenunder øjet. Huden på øjenlågene skal være ren og tør under behandlingen. Man opnår resultater efter et par uger. Det endelige resultat er klart at se et par måneder efter at man er begyndt med behandlingen.

nanolash3

Nanolash øjenvippebalsam gør det muligt at få drømmevipperne. Denne behandling er mere behagelig samt kortere og billigere end metoden som involverer falske øjenvipper, uanset om der er tale om strimmelvipper, individuelle vipper, eller 1:1 Metoden. På trods af at behandlinger kræver mere tålmodighed kan balsammen påvirke øjenvipperne og fremtrylle naturlige og langtidsholdende resultater.

Hvordan virker Nanolash?

Balsammen gør øjenvipperne længere, tykkere, og mere fyldige. Derudover regenererer og styrker den dem også. Man kan sagtens opnå de ønskede resultater ved at bruge aktive elementer og plantebaserede ingredienser. Disse elementer hjælper øjenvipperne med at vokse og beskytter øjnene og huden på øjenlågene mod irritationer.

nannolash

Hvordan bruger man produktet?
Nanolash har en tynd børste som gør det nemt at tegne en tynd linje ovenpå og nedenunder øjet, lige på øjenvippelinjen. Denne behandling bør foretages hver aften indtil det ønskede resultat er opnået. Man vil kunne se resultater efter to-tre uger og de endelige resultater kan ses efter tre måneders brug. En flaske indeholder 3 ml balsam, hvilket er nok til seks måneder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *