Hvordan virker Glamglows THIRSTYMUD™ ansigtsmaske?

Udgivet i Hudpleje, Makeup, Nyheder ved Stylist

Glamgows THIRSTYMUD™ ansigtsmaske kan benyttes af både mænd og kvinder, uanset alder og hudtype. Formålet med produktet er at penetrere og fugtgive selv de dybeste hudlag. Derudover restaurerer produktet også hudens strålende og unge udseende. Hvordan kan det lade sig gøre? Epidermis har et relativt højt vandniveau og formår derfor at holde huden stram, forhindre tab af collagen og elasticitet, samt undgå misfarvninger, rynker, og andre af hudens adskillige aldringstegn. Derudover gør vandet det muligt for hyaluronsyren i huden at vedligeholde en naturlig teint.

Glamglow2

Hyaluronsyre og kokosolie er de to hovedingredienser i Glamgows ansigtsmaske, THIRSTYMUD™. Produktet indeholder også ingefar, citronsyre, havreekstrakt, appelsinblomst olier, og æbler. Producenterne undgik desværre ikke alle de irriterende og allergene ingredienser, såsom PEG, parfumer, lanolin, og glycerin. Det hjælper dog lidt på det at produktet indeholder planteekstrakter og kaolinler. Det er værd at bemærke at kaolinler nævnes som en af de sidste ingredienser på listen, men producenten hævder at produktet er baseret på kaolinler. Glamgows ansigtsmaske, THIRSTYMUD™, sælges i en blå 50 ml krukke. Glamgows produkter er nemme at genkende, takket være deres unikke stjernelogo som befinder sig på låget.

Hvordan anvender man Glamgows THIRSTYMUD™ ansigtsmaske? Det eneste du skal gøre er at bruge et tykt lag på ansigtet. Før du gør det er det naturligvis nødvendigt at rense ansigtet med toner med salicylsyre, makeup fjerner, eller eksfoliering. Vent omkring 15 minutter – indtil ansigtsmasken er helt tør – og vask derefter ansigtet med koldt vand. Anvend derefter et lag fugtgivende creme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *