Celias Skin Perfecting Mattifying Foundation til fedtet og kombineret hud

Udgivet i Makeup ved Stylist

Hvad kan man gøre mod fedtet hud som skinner hele tiden? Man kan selvfølgelig gemme sig under en hat og blive hjemme hele livet – men den bedre løsning er nok Celias Skin Perfecting Mattifying Foundation. Dette polske mærke tilbyder en løsning som både er nemt at bruge samt overkommeligt rent prismæssigt.

For nogle kvinder er fedtet og kombineret hud det rene mareridt. Den fedtede hud skinner og kosmetik gør næsten ikke andet end at løbe af. Derudover tilbyder denne hudtype de perfekte omstændigheder for opformering af acne og hudorme. Alle kendte metoder dumper testen for fjernelse af sebum overskuddet. Uanset hvad man gør – om man bruger mat papir, vasker ansigtet med svovlsæbe, eller anvender specielle sebum fjernene cremer – bliver ansigtet ved med at skinne. Og så er der kombineret hud, hvilket også kan være noget af en udfordring at pleje. Det skinner i hele T-zonen og er enten tørt eller normalt på kinderne. Når man har denne type hudtype er det desværre vigtigt at man plejer den godt, da situationen til hver en tid og uden varsel kan forringes.

Hvis du stadig er på udkig efter et kosmetikprodukt som kan pleje din fedtede eller kombinerede hud bør du prøve Celias Skin Perfecting Mattifying Foundation. Kosmetik fra Celia er ikke let at finde da det kun kan købes i små selvstændige butikker. Det er dog indsatsen værd at lede efter denne foundation, da Celia byder på nogle af de bedste kosmetikprodukter til fedtet og kombineret hud.

CeliaSkin Perfecting Mattifying Foundation købes i en lille tube som passer fint i hånden. Produktet kan købes i fire farveskemaer: écru, naturlig, beige, og solrig. Med andre ord kan man købe nuancer fra bleg beige til brun. Celias foundation indeholder vitamin C samt vitaminer fra PP gruppen. Takket være disse organiske ingredienser bliver huden fremhævet, forfrisket, og ernæreret. Produktet indeholder ikke paraffin, men det indeholder dog silikoner, så produktet har en mousse lignende konsistens.

Hvilke egenskaber har Celias foundation som gør at kvinder som døjer med fedtet eller kombineret hud kan bruge den? Først og fremmest dækker produktet hudens ufuldkommenheder utroligt godt.

Produktet kan erstatte dækstift hvis man bruger et ekstra lag på hudens misfarvninger. Derudover har denne foundation en mat effekt som holder hele dagen lang. Man kan selvfølgelig altid fremhæve denne mat effekt ved at anvende gennemsigtig pulver. Skin Perfecting Mattifying Foundation bliver ikke mørkere, men den kan tilstoppe hudens porer og udtørre huden. Hvis man bruger for meget kan det resultere i en knap så tiltrækkende maskeeffekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *