De bedste kit til lash lift og lash lamination. Hvordan får man bukkede øjenvipper uden en øjenvippebukker i op til 8 uger?

Præcist adskilte, kraftigt bukkede og løftede vipper kan synes svære at opnå i hverdagen. Heldigvis kan denne effekt opnås med ret simple metoder. Alt, hvad du behøver at gøre, er at vælge et lash lift og lamination. Hvad er det, og hvordan udfører man det hjemme? Nedenfor finder du svarene på disse spørgsmål og en rangliste over de bedste kit, der giver dig mulighed for selv at udføre lash lift og lamination.

Hvordan finder du det bedste lash lamination kit?

Lash lift og lamination – hvad er disse behandlinger, og hvorfor bør du prøve dem?

Metoderne til styling af vipper, nu kendt som lash lift og lamination, er ikke nye på markedet. De har været udført i skønhedssaloner i mange år, men blev oprindeligt kaldt lash perms.

Hvad er lash lamination? Dette udtryk bruges til at beskrive bukning af vipper ved brug af keratin. Under laminationen påføres specielle produkter på vipperne for at forbedre deres tilstand og ændre deres form. Kosmetikken øger vippernes fleksibilitet og hjælper med at fastholde deres form, som opnås ved at fastgøre vipperne til silikonestænger.

Hvad er et lash lift? Dette er den del af behandlingen, der fokuserer på at give vipperne et løftet udseende. Resultatet er, at de bliver synligt løftet fra rødderne. Når et lash lift og lamination er afsluttet, ender du med korrekt bukkede, tykkere, mørkere og plejede vipper.

Når du nu ved, hvad lash lamination er, er det tid til at tage fat på det mest centrale spørgsmål. Hvorfor vælge at lave lash lamination derhjemme? Det er en fremragende måde at hurtigt og varigt forbedre vippernes udseende og tilstand. Lash lift og lamination er ideelt for dem, der foretrækker et naturligt look, da det virkelig gør underværker på vipper, selv korte.

Hvordan finder du det bedste lash lamination kit?

Her er en rangliste over de bedste kit, som gør det muligt for dig at prøve lash lift og lamination på dine egne vipper. Disse kit er udvalgt for deres evne til at levere spektakulære resultater og er lette at bruge, selv for nybegyndere.

1. Nanolash Lash Lift og Lamination Kit

nanolash lash lift kit

Vil du gerne lave en Lash Lamination derhjemme? Lash Lift Kittet fra Nanolash er et af de bedste produkter til dette. Dette er et komplet kit, som er udviklet af et mærke, der i mange år har hjulpet med at pleje kvinders naturlige vipper. Ved at vælge dette kit får du produkter rig på næringsstoffer samt alle nødvendige tilbehør.

Som en del af dette kit indeholder Nanolash-mærket: 10 poser med en aktivator, 10 poser med en neutralisator og 10 poser med en keratinbooster. Kittet indeholder selvfølgelig også alt det nødvendige tilbehør. Kittet kommer med 3 par silikonestænger, som passer perfekt til øjenlågene, og 3 øjenvippekamme. På grund af det større antal produkter og tilbehør holder dette kit længere. Med produkterne fra kittet kan du udføre 10 lash lamination behandlinger derhjemme, og tilbehøret kan genbruges.

Efter lash lamination får du effekten af synligt længere vipper i 8 uger.
Du kan mærke deres stærke buk, løft og næring. Efter en lash lamination af vipperne med Nanolash-kittet er de meget sundere, blødere og mere silkeagtige.

2. Elleebana Lash Lift – Startkit til Lash Lift

Et simpelt lash lift på 20 minutter. Elleebana Lash Lift-kittet er designet til folk, der går op i tid frem for alt andet. Påføringen kan ske hurtigt, og kittet giver mulighed for hele 60 påføringer. Især professionelle kosmetologer vil få gavn af dets fulde potentiale. Det skyldes, at vippeartister, der tager sig af mange kunder, har mulighed for at bruge hver af de 15 par poser i løbet af op til 4 påsætninger. Det er en betydelig besparelse. Kittet vil sandsynligvis ikke være velegnet til begyndere, for så snart posen er åbnet, skal produktet bruges i løbet af kort tid.

Dette professionelle lash lift kit indeholder 15 par poser med aktivator og neutralisator. Desuden leverer producenten en børste, lim, silikonestænger, en metalapplikator og en skumfjerner. Alle dele af kittet kan også købes separat.

En væsentlig ulempe ved produktet er desværre prisen. Den er ret høj sammenlignet med andre muligheder i denne rangliste. Derfor er det usandsynligt, at det er et godt valg til hjemmebrug. Men muligheden for 60 applikationer gør det til et godt valg for professionelle vippekunstnere.

3. RefectoCil Eyelash Lift – Kit til holdbart lash lift

Behandlingen tager mindre end et kvarter med dette lash lift kit. Med hensyn til tid er det et af de bedste produkter på markedet. RefectoCil Eyelash Lift kit sikrer dog meget mere end bare en hurtig påføring. Det indeholder formler, der er rige på nærende ingredienser som kollagen og cystein. Det giver næring og fugt til vipperne og får dem til at bukke og synligt løfte sig helt fra rødderne.

Kittet består af to produkter. Producenten har sammensat en særlig formel, så Lashperm og Neutralizer er effektive og hurtigt virker. Derudover indeholder den stilfulde makeuptaske, som produkterne kommer i, det nødvendige tilbehør. Kittet indeholder tre par silikonestænger, en flaske lim, lash lifter samt praktiske skåle og børster.

4. Fleeky Lashlift Kit 

Et kit til lash lamination til dem, der ikke ønsker at bruge en masse penge. Fleeky Lashlift Kit skiller sig ud fra resten af produkterne på grund af sin virkelig lave pris. Desværre går det hånd i hånd med et lille antal tilgængelige applikationer. Ved hjælp af det kan du udføre 2 til 4 lash laminations. Heldigvis har producenten også lavet en større, men lidt dyrere version. Kvinder, der ønsker, at kittet skal holde længere, kan vælge Maxi Kit. Det er nok til 5 til 10 applikationer.

Lash lift og lamination giver flotte resultater uanset vippernes længde. Det er en løsning, der giver dig mulighed for at bevare et naturligt look og samtidig få stærkt definerede øjne. Det vil gøre dine øjenvipper synligt mørkere, bukkede og løftede.

5. Thuya Lashlift Kit 

Et kit til lash lift, lash lamination og brow lamination. Thuya-kittet er et multifunktionelt produkt, der er designet til at forbedre øjnenes look. Det giver dig mulighed for at opnå imponerende løftede øjenvipper og perfekt stylede øjenbryn.

Som en del af kittet fra Thuya leverer producenten tre produkter – permanent gel med thioglycolsyre, en neutralisator og lim. Det, der i høj grad adskiller det fra andre kit, er det store antal produkter. Hvert af dem fås i en flaske på 15 milliliter. Derudover indeholder kittet silikonestænger i M-størrelse og en træpind.

6. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit 

Et lash lamination kit med et stort indhold. Miya Lash-mærket er et omfattende produkt, der består af mange produkter og tilbehør. Miya Lash Keratin Lash Lift Kit gør lamination behandlingen lettere med lifting sticks, lamination børster og silikonestænger. Hele kittet omfatter desuden eye patches. Denne enorme mængde tilbehør kan være forvirrende og gør ikke nødvendigvis lamination behandlingen nemmere.

Efter lamination behandlingen med Miya Lash-kittet vil øjenvipperne være flot bukkede og løftede. Det eliminerer behovet for at bruge en øjenvippebukker hver dag. Behandlingen giver dig også en pause fra tung makeup, da vipperne vil være mørkere og visuelt fyldigere bagefter.

7. Zola Brow Lamination og Lash Lift Kit 

Du behøver ikke at bruge et professionelt kit til lash lamination for at få synlige resultater. Det beviser Brow&Lash Protein Reconstruction System fra Zola-mærket. Dette kit indeholder ingen silikonestænger eller andet tilbehør. I stedet er der kun tre formelflasker, som kommer med indbyggede applikatorer.

Hvert produkt har en helt anden formel. Hele kittet giver dig mulighed for at løfte, bukke og pleje dine øjenvipper. Kittet kan også bruges til lift og lamination af øjenbryn. De formler, der indgår i kittet, er Protein Strong Lifting, Protein Fixer og Protein Care. Hver af dem indeholder en hel del nærende ingredienser, så efter behandlingen, er øjenvipperne i væsentlig flottere end før.

Bukkede vipper uden at forlade hjemmet – lash lift trin for trin

Har du valgt dit kit til DIY-lash lift- og lamination ud fra ovenstående rangliste? Så er det tid til at komme i gang med selve behandlingen. Hvor skal man starte? For at gøre det behageligt for dig selv, skal du finde et godt sted. Generelt er badeværelset det bedste, da du nemt kan rydde op, hvis det bliver nødvendigt, og fordi du har adgang til et stort spejl. Før du påfører produkterne, er det en god idé at lægge alle de produkter, der skal bruges til et lash lift, inden for kort rækkevidde.

Det første skridt er at rense øjenvipperne og huden omkring øjnene grundigt – der kan sidde makeup- eller hudplejerester på vipperne, som kan forhindre produkterne i at blive absorberet fuldt ud, hvilket kan påvirke resultatet. Hvordan fjerner man dem? En speciel shampoo beregnet til øjenvipper og øjenbryn eller en oliefri makeupfjerner anbefales oftest.

Så er det tid til at sætte en silikonestang fast på det rengjorte øjenlåg. Det kan ske, at den er for stor. Heldigvis kan næsten alle silikonestænger tilpasses, så de passer perfekt til vippekanten. De sættes på øjenlågene med den flade del, og den midterste del skal først påføres lidt lim. Øjenvipperne skal reddes på stængerne, helst ved hjælp af en speciel kam (normalt Y-formet). Hver vippe skal adskilles omhyggeligt. Det gør det muligt for produkterne at blive absorberet i hele overfladen.

Det er tid til at gå videre til de næste trin i behandlingen. Kittet kan indeholde 2 eller 3 forskellige produkter. Du skal anvende dem i den rigtige rækkefølge. Hver enkelt produkt fjernes forsigtigt efter et par minutter, og så kan du gå videre til næste trin. Hvor lang tid der går, før de skal fjernes, afhænger af produktet og kittet. Derfor er det meget vigtigt at have brugsanvisningen ved hånden, når man udfører behandlingen.

Lash lift og lamination afsluttes ved at fjerne silikonestængerne forsigtigt fra øjenlågene. Når du gør det, skal du være forsigtig med dine øjenvipper og forsigtigt trække dem af overfladen. Når du har fjernet stavene, er det også en god idé at børste vipperne igennem med en spoolie.