Salonværdige vipper? Med dette lash lift og lamineringskit fra Nanolash er det muligt!

Udgivet i Nyheder ved Stylist

Nanolash Lift Kit - et produkt, der transformerer blikket

Det er ikke til at komme uden om, at alle kvinder drømmer om de perfekte lange og fyldige vipper. De indrammer øjnene på den smukkeste måde, men det ønskede resultat kan desværre ikke opnås med makeup. Nanolash Lash Lift Kit til laminering og lash lift derhjemme er den perfekte løsning!

Hvorfor er det værd at lave et lash lift derhjemme?

De fleste forbinder løftende behandlinger med ansigtet. Men de fleste professionelle skønhedssaloner er efterhånden begyndt at tilbyde lash lift og laminering! Det er ikke en joke! Det er en ikke-invasiv metode, der giver lange, fyldige og bukkede vipper med den ønskede form.

Derudover hjælper vippelaminering også med at regenerere vipperne. Produkterne, der bruges i forbindelse med denne behandling, er baseret på naturlige ingredienser – ligesom de produkter, der findes i dette kit fra Nanolash. De penetrerer vippernes struktur i dybden og genopbygger dem indefra.

Ved at udføre dit eget lash lift og laminering derhjemme kan du opnå resultater, der er en skønhedssalon værdige, til ingen penge. Nanolash Lift Kit er et premium produkt. Det er nemt og sikkert at bruge, så alle kvinder kan forny deres vipper uden at forlade huset.

Nanolash Lift Kit – et produkt, der transformerer blikket

Du kan sagtens lave dit eget lash lift! Nanolash har sørget for at enhver kvinde kan udføre behandlingen i eget hjem. Dette lash lift og lamineringskit består af tre produkter, der fås i 10 poser à 0,5 milliliter. Med andre ord kan ét kit bruges til op til 10 lamineringer.

Derudover indeholder kittet også silikone-stænger, tilbehør, der skal bruges i løbet af behandlingen og lim – Lash Lift-lim. Dette produkt gør det muligt at sætte silikone-stængerne fast på øjenlåget.

Vippelaminering består af en række enkle skridt. Det første du skal gøre, er at adskille de øverste vipper fra de nederste. Husk, at vipperne skal rengøres grundigt, før du starter. Dernæst sætter du stængerne fast med den medfølgende lim. Derefter:

  • påfør hvert produkt ca. 1 millimeter fra vippelinjen, og lad produktet sidde i 7–10 minutter;
  • husk at fjerne det ene produkt, inden du påfører det næste:
  • red vipperne grundigt for at sikre effektiv fordeling af produktet fra rødderne til spidserne.

Når lamineringen er færdig, skal du bare fjerne silikone-stængerne. Du vil kunne se en markant forskel med det samme. Vipperne:

  • ser længere ud;
  • er smukt bukkede, afhængigt af de valgte stænger;
  • har mere fylde;
  • er hydrerede og regenererede.

Ifølge producenten kan resultaterne holde i op til 8 uger. Den præcise holdbarhed afhænger naturligvis af vippernes oprindelige tilstand. Der er stor sandsynlighed for, at efterfølgende lamineringer holder længere, da vippernes tilstand forbedres med hver behandling.

Nanolash Lift Kit

Hjemmelaminering med Nanolash kit – hvorfor er det værd at prøve?

Det tager kun få minutter at lave dit eget lash lift og laminering. Opnå fantastiske resultater med denne behandling uden at forlade huset. Nanolash Lift Kit er et professionelt produkt, der kan bruges af hvem som helst. Du behøver ikke have erfaring – de medfølgende instruktioner er enkle og ligetil.

Ved at laminere vipperne derhjemme kan du spare tid, når du lægger makeup om morgenen. Slut med lash curlers og utallige lag mascara i håbet om at opnå et optimalt resultat.

Nanolash Lift Kit er et produkt, der har revolutioneret styling af øjenvipper. Genopbyggede, lange, bukkede og fyldige vipper efter første behandling. Det er værd at undersøge.