Lad os spille BingoSpa! Den rensende ansigtsmaske med hvidt ler og mudder fra det Døde Hav

Vi ved selvfølgelig alle hvordan ansigtsmasker med hvidt ler hjælper på vores ansigtshud. Det ved BingoSpa også og derfor har producenten udviklet en rensende ansigtsmaske med ler, caoline, og zink ved navn Dead Sea Mud Face Mask.

Det siger sig selv at fedtet hud er den sværeste type at pleje. Huden producerer for store mængder sebum, hvilket resulterer i at huden altid skinner og er dækket med acne og hudorme. Hudorme opformeres som regel når hudens porer bliver tilstoppede på grund af øget sebum produktion, hvilket for det meste sker i T-zonen (panden, næsen, og hagen). I denne zone opformeres der bakterier som er ansvarlige for acne og seborrhea. En af de mange produkter som bruges i kampen mod acne er ler da dette har absorberende og rensende egenskaber.

bingospa1

Hvidt ler er kort sagt en af de mange rensende ingredienser i denne ansigtsmaske fra BingoSpa. Men hvorfor lige præcis hvidt ler? Fordi hvidt ler er ideelt til pleje af fedtet hud, takket være sine forfriskende, desinficerende, og rensende egenskaber. Lerets vigtigste egenskab er dog at det også regulerer sebum produktion. Derudover formår det at udglatte huden og lindre irritationer. Ansigtsmasken indeholder også zinkoxid, hvilket er et vigtigt element i kampen mod acne. En af de andre hovedingredienser er mudder fra det Døde Hav, hvilket hjælper med at behandle acne. Mentololie spiller også en vigtig rolle i Dead Sea Mud Face Mask, da det har en forfriskende effekt.

Ansigtsmaskens har en tætpakket konsistens så man ikke skal bøvle med at den løber ned af ansigtet, giver pletter på tøjet, og udtørrer hurtigt. Det anbefales at anvende et tyndt lag på ansigtet og lade det sidde i et kvarter. Derefter skal ansigtsmasken vaskes af med varmt vand. Husk dog at huden kan komme til at klø efter allerførste brug af ansigtsmasken.

BingoSpas Dead Sea Mud Face Mask købes i en lille, hvid krukke med 150 gram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *