GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser: Den bedste fugtighedscreme til tør hud

ansigtscreme

Ser din hud mat ud og mangler den smidighed og udstråling? Så er det er på høje tid at tage sig af dens tilstand. Fugtgivning er grundlaget for enhver hudplejerutine. Uanset om din hud er tør, fedtet eller kombineret, skal du tilføre den fugt og beskytte den mod miljøfaktorer. Forkæl din hud med GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser.

Ingredienser og indhold – GHASEL ansigts fugtighedscreme

GHASEL’s fugtighedscreme til ansigtet er fyldt med de bedste ingredienser, vitaminer og mineraler, der sikrer dig en smuk hud.  Indholdet af cremen består af ekstrakt af grøn te, koffein, sheasmør og vitamin B6, C og E. Den vigtigste ingrediens er dog timianhonning. Eftersom honningen er produceret på Malta indeholder den en enorm mængde mikroelementer: kalium, jern, kobolt, calcium og mangan. Disse sikrer, at hudcellerne fungerer korrekt og har stærke anti-age og antioxidante egenskaber. Den røde farve og blomster-urteduften er kendetegnet ved den unikke timianhonning. Den dulmer irritation, reducerer betændelse, nærer og booster hudens udstråling. Kombinationen af ​​koffein og ekstrakt af grøn te giver mat hud fornyet energi og reducerer hævelser og mørke rande. Sheasmør fugter dybt og efterlader huden dejlig blød. Ricinusolie øger produktionen af ​​kollagen og elastin, og særger for en ensartet hudtone og elasticitet. Salvieekstrakt regulerer talgkirtlerne, toner og matterer huden en smule.

Maltese Honey Face Moisturiser – ​​GHASEL’s bestseller – modtager tonsvis af positive anmeldelser og kommentarer på nettet:

  • Det er en helt fantastisk fugtighedscreme 🙂 Den har en let tekstur og efterlader ikke den  der klistrede følelse. Jeg har normal hud og bruger den dagligt under min makeup ~ Elena K.
  • Den fugter rigtig godt og giver følelsen af perfekt beskyttet hud. Jeg bruger den hver dag, og den får min hud til at føles super blød og lækker. <3 ~ Małgosia S.
  • Virker godt på 40+ hud, der har brug for ekstra pleje. Det er helt utroligt, den indeholder ingredienser, der kan klare de der små rynker. Den fungerer helt perfekt for mig! ~ Iwona W.
  • Dejlig behagelig og ikke-fedtende dagcreme, fantastisk som makeupbase eller SPF base. Ekstraplus er den hurtige levering 🙂 ~ Karolina S.

Er GHASEL fugtighedscreme det rigtige for mig?

Ifølge internetbrugere er dette den bedste fugtighedscreme til tør, moden og følsom hud. Ifølge emballagen virker GHASEL ansigtsfugtighedscreme til alle hudtyper. Alle hudtyper elsker dens universelle formel det gælder både dem med tør og irriteret hud, såvel som dem med fedtet hud. Den lette, men righoldige formel giver 24-timers hydrering. Den er velegnet som dag- eller nat ansigtscreme, makeup eller SPF base. Din hud vil elske Maltese Honey Face Moisturiser, der er en naturlig ansigtscreme, og du vil kunne mærke forbedringen i hudens tilstand allerede fra første brug.