Ghasels Maltese Honey Body Cream. Opdag dens spektakulære effekter

Udgivet i Hudpleje ved Stylist

Honningbaserede produkter har modtaget masser af positive anmeldelser overalt i verden. De bruges i mange kosmetiske behandlinger, og beauty-eksperter anser dem for at være en af de mest spektakulære produkter på markedet. Hvis du ikke har brugt et produkt med honning endnu, så skal du prøve den her!

god body balm med honning

Den milde honningduft fra Ghasel Maltese Honey Body Cream vil lindre dine sanser. Maltesisk honning er et forskønnende produkt direkte fra et fantastisk hjørne i verden, og det findes i dette naturlige skønhedsprodukt med masser af fordelagtige egenskaber alle hudtyper.

Kombinationen af honning med andre aktive ingredienser virker perfekt til hudpleje i hverdagen og giver en 100% garanti for, at din hud bliver ordentligt fugtet og næret. Kosmetik med honning består af en række vitaminer, mineraler, organiske syrer og enzymer, der bruges til heling af akne og hudlæsioner.

Et unikt honningvalg fra Ghasel

Hvis du vælger Maltese Honey Body Cream, giver du din hud et ægte bandage til enhver urenhed, irritation, strækmærke eller appelsinhud. Det er et perfekt fugtende produkt, der genopbygger træt hud. Det fjerner risikoen for inflammation og er dit bedste valg, hvis du ønsker at opnå sund hud i lang tid.

Honning er uden tvivl et godt produkt og en kur mod forskellige sygdomme. Denne maltesiske delikatesse vil give din hud 24 timers fugtning og er en afslappende session for slap og kedelig hud. Det beskytter kroppen mod giftstoffer, skader, smog og anden miljøforurening. Det er derfor perfekt til sensitiv, akneplaget, vaskulær og problematisk hud.

bodylotion med honning

Maltas særlige honning kombineret med sheasmør er den perfekte kombination til genopfriskning af huden. Denne særlige ingredienser smelter, når den kommer i kontakt med varme og efterlader ikke et fedtet lag på huden, men i stedet en let, usynlig barriere, der beskytter huden mod tab af vand, skader og eksterne faktorer.

Avocadoolie og planteekstrakter accelererer genopbygningen af huden og lindrer irritation. De tilføjer en smuk, sund farve og en ungdommelig glød. Disse ingredienser har også en antiinflammatorisk og anti-age effekt, der forhindrer dannelsen af rynker og furer.

Vitamin E og B12, kraftfulde antioxidanter, viser anti-age egenskaber, bekæmper frie radikaler, der er en af årsagerne til, at huden kan miste sin fasthed og elasticitet. De forbedrer også hudens farve, fjerner urenheder og beskytter huden mod skadelig solstråling.

Sidst men ikke mindst, så er der stokroseekstrakt og dets antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber reducerer overdreven udskillelse af talg, accelerer sårheling og fungerer som et skjold mod alle skader på huden.

Er Ghasel Maltese Honey Body Cream noget for mig?

Dette honningprodukt fra Ghasel-kollektionen giver hydration, energi og hurtig genopbygning, da det imødekommer behovene hos enhver hudtype i alle aldre. Professionel pleje, der fungerer godt uanset hvilken livsstil du har. Sig farvel til hudproblemer og goddag til ung hud, der er fri for urenheder med Maltese Honey Body Cream!