Bedste ansigtsserummer mod rødme? TOP 7 lige her!

Hvis du har couperose-plaget hud og karsprængninger, kender du nok til vigtigheden ved veltilpassede hudplejeprodukter, som skal bruges dagligt. De forkerte produkter kan kun irritere sådan en følsom teint. For at gøre huden mere “immun” og styrke svage kapillærer, så skal du bruge et godt ansigtsserum mod rødme. Kosmetologerne er enige: Ansigtsserummet er det mest kraftfulde, så alle med synlige blodårer bør få fat i en. Hvilket serum er bedst for din hud? Vi kender navnet! Læs vores rangliste!

Læs først her: Hvordan plejer man følsom hud med rosacea?

Ustyrlig, vred og reaktiv hud har brug for særlig pleje. Men ved vi, hvordan man kommer i gang? Vi bør bestemt vide hvad der skader huden og hvordan man håndterer det, så man ikke forværrer hudens tilstand, eller gør rødmen og irritationen værre. Her er hudpleje-decaloget for rosacea-plaget hud:

  1. Drop grovkornede scrubs, der gnider epidermis af, irriterer huden og kan føre til karsprængninger.
  2. Drik masser af mineralvand for at forhindre huden i at tørre ud.
  3. Undgå høje temperaturer, så undgå saunaer, solsenge og varme bade.
  4. Beskyt huden mod koldt vejr og vind.
  5. Brug solfilter hele året rundt (SPF 50 om sommeren, SPF 20 om vinteren).
  6. Brug dedikerede produkter til rosacea-plaget og sensitiv hud.
  7. Skær ned på varme måltider og drikke.
  8. Undgå stærke krydderier.
  9. Drop cigaretter og alkohol.
  10. Inkluder en god serum mod rødme i din hudplejerutine.

Hvordan vælger man den bedste ansigtsserum mod rødme til følsom hud?

En god serum mod rødme bør indeholder perfekte og velvalgte ingredienser, der kan håndtere de uønskede symptomer, såsom rødme, opblussen, karsprængninger, brændende fornemmelser, tørhed og ubehag. Heldigvis behøver du ikke at bruge tid på at sammenligne formler, priser, flaskestørrelser eller anmeldelser. Vi har allerede gjort det for dig – og præsenterer hermed de 7 vindende serummer mod ansigtsrødme og karsprængninger. Læs vores opsummering og vælg det bedste serum til din hud!

7 BEDSTE ANSIGTSSERUMMER MOD RØDME

1. Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Dette ansigtsserum mod rødme har alt man skal bruge for at lindre, beskytte og styrke super følsom hud, der har tendens til karsprængninger. Nanoil Anti-Redness Face Serum intensiverer hudens reparation og stopper den fra at udvikle nye irritationer. Den styrker svage kapillærer og værdsættes for hurtige effekter, god pris, god kvalitet og fordelagtige ingredienser. Den er beregnet til at løse alle problemer der påvirker rosacea-plaget hud. En flaske i stor størrelse er en ekstra fordel.

De vegetabilske ingredienser i formlen virker fantastisk. Buckeye-ekstrakt lindrer blussende ansigter, forstærker svage kapillærer og afholder dem fra at udvide sig. Cypress-ekstrakt fugter, forbedrer udseendet af huden og beskytter i alle forhold. Et ekstrakt fra limetræ lindrer inflammeret hud, forhindrer yderligere inflammation, mindsker irritation og forstærker kapillærerne. Nanoil Anti-Redness Face Serum er beriget med et kraftfuldt ekstrakt fra Boerhavia Diffusa-planten, som udjævner hudtonen, forskønner og bekæmper rynker. Er der ellers andet du gerne vil vide? Måske hvor man kan købe den? Tjek www.nanoil.dk. Nanoil er den bedste løsning til sensitiv hud!

2. REN Evercalm Anti-Redness Serum 

Et ret populært serum, der har fået gode anmeldelser. Det bekæmper opblussen og giver omgående lindring til irriteret hud. Hyppig brug af REN Serum øger hudens resistens overfor skadelige eksterne faktorer, såsom vind, minustemperaturer, varme eller UV-stråler. Det hjælper med at få et ungdommeligt ansigt i længere tid. Prøv det på rødmende og irriteret hud. Det er et godt valg for dehydreret og tilstoppet hud. Uanset hvornår du bruger det, så brug altid en fugtcreme bagefter.

3. Exuviance AntiRedness Calming Serum

Exuciance er et kosmetikbrand, der blev berømt for længe siden og var yderst populært i professionelle skønhedssaloner. Det er i øjeblikket bredt tilgængeligt, men den høje pris er ikke ligefrem opmuntrende. Exuviance AntiRedness Calming Serum er et kølende produkt til at lindre rødme og irritationer, ideel for rosacea-plaget og sensitiv hud. Effekterne opstår ret hurtigt efter man har brugt det hyppigt i et par uger. Dette produkt hæmmer inflammation og styrker kapillærerne.

4. Jart+ Cicapair Tiger Grass Serum

Dette serum fanger blikket med en ret atypisk formel. Det indeholder en patenteret ingrediens, Centella RX, der er rettet mod at lindre og skærme huden, samt Cicabond, der reparerer irriteret og skadet hud. Det tredje exceptionelle produkt i serummet er Jartbiome, eller en unik mikrobiom-sammensætning, der forstærker og giver god lindring. Anmelderne siger, at det kun tager et par uger at vise effekterne og give den ønskede komfort tilbage. Det er dedikeret til sensitiv, dehydreret og rødmeplaget hud, men giver også fordele hvis du har rosacea eller karpsærngninger. De naturlige ingredienser i formlen er en fordel.

5. Skin Ceuticals Redness Neutralizer

Skin Ceuticals Redness Neutralizer er en let gel. Selvom det kommer i en flaske på ca. 50 ml, holder det ikke så længe. Vi inkluderer det i vores opsummering efter vi stødte på et par positive anmeldelser. Det har en god effekt på sart hud, hvor det plejer og lindrer, styrker barrieren og mindsker ubehag ved rødme. Hyppig brug af produktet udjævner hudtonen og lysner røde pletter, der typisk opstår med rosacea. Skin Ceuticals Redness Neutralizer indeholder neuropeptider og værdsatte ingredienser, såsom sheasmør. Zink-sulfat krediteres med at mindske inflammation.

6. PCA Skin Anti-Redness Serum

Det er et ret populært serum, men anmeldere plejer at klage over den lille størrelse for den store pris! Uanset hvad, så kan det lindre irriteret hud og hurtigt lindre reaktioner, hvor rødmen fjernes. Det hjælper også med at støtte ekstremt tør hud. PCA Skin Anti-Redness Serum indeholder unikke ingredienser, såsom aldavin (algekompleks), capparenole og biosabolol, som reducerer inflammation, reparerer kapillærer og giver lindring. Det er et godt valg til rosacea-plaget hud.

7. Hydropeptide Soothing Face Serum

Dette ansigtsserum anbefales til sensitiv, blussende og moden hud, der nemt irriteres. Formlen er rig på peptider og plantebaserede stamceller, der giver den ønskede lindring til rød hud. Hydropeptide Soothing Face Serum er dyr, men opfylder mange opgaver, takket være de ekstra antioxiderende egenskaber. Hyppig brug reparerer den hydro-lipide barriere og tynger ikke sart hud ned. Den er beriget med Telangyn™, som er et peptid der reducerer rødme.