Highlighting Foam Strips: En innovation i hårfarvning og striber

Udgivet i Hår, Skønhedstrends ved Stylist

Highlighting Foam Strips er en innovation indenfor farvning og lysning af håret. Strimlerne er lavet af det maltesiske ColorCuts brand, der er lavet for at kombinere teknologi med omtanke for miljøet. De er det perfekte gadget til din frisørsalon, som kan opgradere kvaliteten af dine services.

bedste hårfarvning strimler

ColorCuts strimler til hårfarvning:

  • perfekt til professionelle frisører og praktikanter
  • holdbar, elegant og nem at bruge
  • skær farvetiden ned til det halve
  • miljøvenligt og bionedbrydeligt
  • kan maskinvaskes op til 3 gange
  • semi-transparent, fleksibelt og unikt
  • bliver på håret under farveproceduren

Strimlerne er de perfekte assistenter til flertonet hårfarvning. Det giver det bedste alternativ til upraktisk sølvpapir. Der er ingen grund til at spilde tid på at klippe og forberede strimlerne. ColorCuts skumstrimler af polystyren skader ikke håret. De er limfrie, men får et stærkt hold når de kommer i kontakt med farveprodukter. De bliver på håret under påføring af hårfarve, glider ikke af, og det semi-transparente lag giver fuld kontrol over farvningen og sørger for nem genopfriskning af farven.

bedste hårfarvning strimler colorcuts

Highlighting Foam Strips – din farveassistent

Selv de utrænede frisører kan blive eksperter med de flerfarvede ColorCuts-strimler. Disse unikke accessories hjælper med at skabe spektakulære ombre, sombre, baleyage, highlights eller andre farveteknikker. Strimlerne giver dig 100% kontrol over farveproceduren uden at risikere skader.

De iøjnefaldende og praktiske farvestrimler passer til farvning af selv meget langt hår. Æsken indeholder 200 stykker, der måler 10×30,5 cm. Strimlerne er lavet af et let, termisk materiale. De sikrer ikke blot en behagelig farveprocedure, men er også super bekvemme: de forskellige farver hjælper dig med at skelne mellem de forskellige nuancer af hårfarve der bruges.

Strimlerne er allerede klare til brug og kommer i en praktisk æske, så du nemt og hurtigt kan tage en strimmel ud. Sig farvel til det filtrede sølvpapir. Det usædvanlige greb og holdbarhed af strimlerne hjælper dig med at opnå et præcist og jævnt farveresultat.

genanvendelige wraps til hårfarvning

Exceptionelle skumstrimler af polystyren til din hårsalon

Highlighting Foam Strips kan ikke matches af sølvpapir. Størrelsen og fleksibiliteten af disse unikke hårstrimler er skræddersyede til enhver hårlængde og trækker ikke på håret når de fjernes. De forhindrer mekaniske og termiske skader. De tillader luftcirkulation mellem lagene og hver strimmel vedligeholder varme inde i håret for at intensivere farveresultatet. Strimlerne forbliver kølige på ydersiden, så der er maksimal komfort.

ColorCuts brandet tænker på miljøet! Deres hårstrimler er lavet af 80% genbrugte materialer. Disse miljøvenlige og bionedbrydelige skumstrimler er yderst effektive. Efter brug, så vask dem i vaskemaskinen op til 3 gange, og så kan de holde til op til 800 ganges brug.

En genanvendelig pakke med farverige skumstrimler er en attraktiv gadget til din frisørsalon, der kan tiltrække nye kunder. De kan skære farvetiden ned med 50% og give perfekte resultater. Gå efter praktiske håraccessories, der elskes af hårstylister verden over!

Mere information kan findes på den officielle hjemmeside – colorcuts.mt