Bedste behandling for lange øjenvipper: Lashcode Serum

Udgivet i Anmeldelse ved Stylist

Hvordan dine vipper ser ud, afhænger af dine handlinger. De vil være lange, tykke og fyldige hvis du plejer dem korrekt. Hvordan? Ideelt set med Lashcode eyelash srum – super effektiv, baseret på naturlige komponenter, let og nem at bruge.

Pleje af vipperne kræver tålmodighed. Vippernes livscyklus varer mellem 2 og 4 måneder. Selvom vi kan gøre vækstprocessen hurtigere med de rette boostere, så kommer der ikke nogen “wow”-effekt natten over. Tålmodighed er nøglen er succes. Men valget af det rette produkt har også betydning.

Bedste måder til at forlænge vipperne

Hvis vi ønsker fantastiske vipper, så skal vi pleje dem på forskellige måder. Sund kost og kosttilskud er vigtigst, da det leverer essentielle vitaminer og mineraler (vitamin E, zink, silikone) til kroppen.

En anden ting man skal fokusere på, er at beskytte vipperne mod skader, som vi ofte ikke er bevidst om at vi påfører dem. Hvis man f.eks. fjerner øjenmake-up forsigtigt, kan man sænke risikoen for at knække vipperne eller at de falder ud. Vipperne vil ikke blive tyndere eller tørre ud.

Øjenvippeserum er den bedste opskrift til at gøre vipperne lange og tykke. Kun et godt vækstboostende produkt er i stand til at genoplive, nære og reparere øjenvipperne ved at stimulere folliklerne til at arbejde. Visse piger foretrækker at bruge castorolie i stedet, men det tager længere tid om at give en effekt, og de er ikke lige så vilde. Kun et vippeserum af høj kvalitet bruger vippernes fulde potentiale. Hvordan er den bedste?

Lashcode Eyelash Serum

Lashcode er helt sikkert en af de bedste øjenvippeserummer der er på markedet lige nu, og er valgt af masser af kvinder og anbefalet af professionelle og vippeeksperter. Dette serum er designet til enhver med tynde, skrøbelige og sparsomme vipper, enten naturligt eller på grund af sygdom, forkerte produkter, eller fejlslagne salonbehandlinger.

I stedet for at teste endnu en kur mod dårlige vipper og blive skuffet igen, så giv Lashcode et forsøg. Du kan nemt tilføje det til din daglige rutine – det er et gennemtestet produkt.

Hvorfor er Lashcode den bedste øjenvippeserum?

Der er et par årsager til, at Lashcode Eyelash Serum er et godt valg!

 1. FORMEL: Dette vippeserum er baseret på plejende, fugtende og reparerende ingredienser af høj kvalitet, og naturlige elementer der skaber en hurtigere vækst af vipperne, holder dem sunde og flotte.
 2. EFFEKT: En bred vifte af effekter er en stor fordel ved dette serum. Udover at pleje vipperne (fugtboost, næring, forstærkninng), får det vipperne til at se bedre ud (tykkere, længere, fyldigere). Lashcode booster væksten, beskytter og forbedrer udseendet.
 3. STØRRELSE: Det er en af de elementer, der får Lashcode til at skille sig ud: den er støre end de fleste andre serummer, så den holder i længere tid.
 4. APPLIKATOR: En god vippeserum har brug for en præcis applikator, så du nemt kan bruge den på vippekanten. Lashcode kommer med en tynd børste, der giver en super nem påføring.
 5. KONSISTENS: Serummet er let og hurtigabsorberende, så det trænger omgående ind i huden og arbejder indefra, uden at klumpe eller tynge vipperne.

Resultater med Lashcode Eyelash Serum

Effekterne reflekterer produktets kvalitet. Lashcode Serum er god værdi for pengene og det er smart at bruge det hyppigt.

Blot 3-4 uger med daglig påføring giver dig:

 • stærkere vipper, der ikke falder så nemt ud.
 • skinnende og mere modstandsdygtige vipper
 • mørkere, tydeligere vipper
 • øjne der virker større
 • længere, tykkere, fyldigere vipper
 • anti-age effekt.

Simpel opskrift til flotte vipper

Vi er nødt til at understrege, at Lashcode er super nem at bruge. Dette lette serum absorberes helt uden at efterlade spor eller forårsage irritationer. Da det er meget koncentreret, så skal du kun bruge et enkelt børstestrøg langs vippekanten for at levere de ingredienser, der er nødvendige for vækst og reparation. Dette beviser kun at opskriften til smukke vipper fra Lashcode er utrolig simpel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *