Brug for mere hårvolumen? Prøv Nanoil Hair Volume Enhancer

Udgivet i Hår ved Stylist

Det kan være en udfordrende opgave at skabe mere volumen i håret, især hvis lokkerne du arbejder med er enten fine eller tunge. Når man så finder ud af, at de fleste stylingprodukter fjerner volumen fra håret, så kan det afskrække os fra overhovedet at bruge dem. Så hvad er opskriften på fyldige frisurer? Der er heldigvis et produkt, der er designet til at håndtere dette problem, og navnet på det er Nanoil Hair Volume Enhancer. Med denne lette og næringsrige mist, kan du nemt lave en flot frisure på ingen tid!

nanoil spray til fyldigere hår

Få volumen i håret

Hår, der mangler volumen, får os ikke til at se så godt ud. Det er ofte fladt og slapt, ser lidt beskidt ud og, for at gøre tingene være, kan det ikke holde på en styling. Er der en nem måde at få mere volumen i håret og se fantastisk ud?

Først og fremmest, så afhold dig fra at bruge tunge produkter der tynger dit hår endnu mere ned. Det er derfor, at det er bedst at holde sig fra meget rige hårmasker. Det betyder naturligvis ikke, at du skal skære alle hårmasker fra, for det ville have rigtig dårlige konsekvenser. Ræk i stedet ud efter lette masker, lavet med arganolie eller alger. Dernæst, så er creme-shampoo heller ikke noget for dig. Hvorfor? Fordi de gør dit hår tungere lige efter shampoo. Hvordan sker det? Generelt set, så efterlader de produktrester om hårets skaft, hvilket tynger det ned. For det trejde, så prøv at lade være med at røre dit hår i løbet af dagen, da det også gør det sværere for håret at forblive fyldigt. Endelig, så ræk ud efter et produkt der giver volumen før styling. Hvordan gør man så det, og hvad er et volumenprodukt?

Hvad er en volumenforstærker til håret?

Det er kosmetik, der designet til at genoprette hårets fyldighed. Når det påføres før styling, løfter volumenforstærkeren håret ved rødderne. Udfordringen er, at finde et produkt, der leverer denne effekt uden at klistre håret sammen. Heldigvis har vi formået at finde en volumenbooster, der skaber naturlige resultater, og navnet på den er Nanoil Hair Volume Enhancer. Når det påføres til rødderne, løfter det håret og fjerner problemet med fladt og livløst hår. Med et par enkelte sprays, kan du nemt fremhæve den fyldighed, som dit hår skal bruge.

Hvem er Nanoil Hair Volume Enhancer lavet til & hvordan skal man bruge den?

De gode nyheder er, at Nanoil Hair Volume Enhancer passer til alle hårtyper – uden undtagelser. Det giver volumen til normalt, fint, tungt, farvebehandlet, langt og kort hår. Denne avancerede stylingspray løfter håret op, skaber voluminøs føntørring på få sekunder. Intet behov for at toupere håret.

Volumenboosteren fra Nanoil, der har en slags usynlig mist, virker på rødderne. Det er sådan du transformerer livløst og slapt hår til fantastiske frisurer, der tilføjer mere charme til dit hverdagslook. Alt du skal gøre er, at spraye håret med Nanoil Hair Volume Enhancer før føntørring og style dit hår som normalt.

Ingredienser, der får håret til at tage sig bedst ud

Nanoils spray er lig med wow-volumen og næring til dit hår. Det er beriget med tre næringsstoffer, der giver dig det ønskede look ved at forbedre dit hårs tilstand. Hvad er de så? Den første er keratin. Dens opgave er at modvirke skader. Den anden bestanddel er panthenol, der efterlader håret mere jævnt og blødt. Den tredje ingrediens er hvedeprotein, der er ansvarlig for at styrke håret, selv hvis det er overbehandlet.

nanoil hair volume enhancer

Blandingen af næringsstoffer gør Nanoil Hair Volume Enhancer perfekt i stand til at håndtere flere problemer på samme tid. Hvad er dette produkts fordele for håret? Nanoil Hair Volume Enhancer er:

  • formuleret med toppræsterende ingredienser
  • indeholder næringsstoffer, der promoverer flottere hår
  • tilføjer spektakulær volumen til håret
  • laver naturlige og holdbare effekter
  • klumper ikke håret sammen
  • forhindrer krus og statisk elektricitet
  • holder længe
  • tilbyder god værdi for pengene

Hvis du vil lære mere om fordelene ved at bruge Nanoil Hair Volume Enhancer før stylng, så besøg nanoil.dk.