Hvordan kan du beskytte håret mod varmeskader? De bedste termiske sprays HER!

Udgivet i Hår, Skønhedstrends ved Stylist

Glatning, føntørring, krøl… disse populære stylingteknikker – på trods af, at de hjælper dig med at lave den ønskede frisure – virker til at være ekstremt ødelæggende for håret. Høje temperaturer får fugt til at fordampe og efterlader dig med svagt, skrøbeligt og spaltende hår. Er der noget man kan gøre for at undgå den negative effekt af varme stylingredskaber? Heldigvis er der en særlig type plejeprodukt der kan redde dit hår fra at blive kruset. Du behøver ikke at afholde dig fra at lave dine yndlingsfrisurer! Du kan lave fantastiske føntørringer af håret uden at påføre nogen skade. For at gøre dette, så hav altid en flaske med varmebeskyttende kosmetik ved hånden.

Hvad er en varmebeskytter?

Som navnet antyder, beskytter en varmebeskytter håret mod – ofte permanent – skade forårsaget af høje temperaturer. Brug af den rette termiske beskyttelsesspray kan gøre, at du forbedrer udseendet og tilstanden af håret, og det er ikke alt. Hvis det vælges korrekt, kan en varmebeskytter også synligt booste glans og nære håret.

Når du endelig finder den rette varmebeskytter der passer dig bedst, så bør du ikke springe den over før du bruger enhver form for varmt stylingværktøj, inklusive en føntørrer. Og påføringen af sådan kosmetik er hverken besværligt eller tidskrævende. For at holde dit hår sikkert og forhindre tørhed, så påfør varmebeskytteren ved at spraye det over håret – brug dog ikke for meget. Denne proces tager kun få sekunder, men fordelene ved den er enorme!

Nedenunder vil du finde en liste over de bedste varmebeskyttende sprays, som kvinder fra overalt i verden bruger dagligt. Vælg en af dem for at undgå varmeskader.

1. Nanoil Heat Protectant Spray

Størrelse → 6,76 fl. oz / 150 ml

Denne varmebeskyttende spray bruges både i professionelle hårsaloner og hos private. Nanoil har skabt en let spray, der tilbyder effektiv varmebeskyttelse, uanset hvilken hårtype den påføres. Derudover er den også designet til at fugte og forhindre mekaniske skader, og denne kvalitet gør den til lidt af en multitasker. Når du sprayer dit hår med Nanoil Heat Protectant Spray, kan du bruge den højeste temperaturindstilling for at skabe flotte frisurer – produktet holder håret sikkert, selv når det udsættes for temperaturer op til 230°C. De naturlige silkeproteiner og vitamin E er de to primære ingredienser, der øger håret resistens mod det fjendtlige miljø, der skabes når du bruge varme stylingredskaber. Formlen plejer håret og efterlader det flottere, uanset hvor ofte du bruger føntørrer og glattejern.

Mere information: www.nanoil.dk

2. Davines Melu Hair Shield

Størrelse → 8,45 fl. oz / 250 ml

Høj kvalitet kombineret med effektiv varmebeskyttelse – det er sådan vi kan beskrive Melu Hair Shield fra Davines. Selvom du føler, at du skal bruge flere penge på dette produkt, så er det bestemt det værd, da effekterne og beskyttelsesniveauet er spektakulært. Når du sprayer det over håret, ved du at det er i gode hænder. Hår, der beskyttes mod høje temperaturer, bliver ikke ramt af den ødelæggende effekt ved glattejern, krøllejern, føntørrere og solen. Davines Melu Hair Shield, der er lavet med Villalba linsefrø ekstrakt, anbefales primært til langt og skadet hår. Hydrolyseret keratin er ansvarlig for at modvirke mekaniske skader og varmeskader. Alle næringsstoffer trænger dybt ind og reparerer skader samt holder håret sundt.

3. Sisley La Creme 230

Størrelse → 5,07 fl. oz / 150 ml

Det er bestemt ikke den billigste varmebeskytter du kan få, men den er bestemt værd at have – selvfølgelig hvis du har råd til det. Den udfører mirakler, selv på ekstremt skadet, tørt og glansløst hår. Dog skal dem med en fedtet hovedbund være forsigtige med at bruge Sisley La Creme 230, så de ikke ender med en flad frisure. Andre hårtyper burde have grønt lys. Hvad angår påføringen, så bør denne varmebeskytter fordeles over fugtigt hår før man tørrer det. Dette vil give håret varme- og skadebeskyttelse. Derudover har Sisley La Complex 230 en olieblanding der promoverer blødhed, styrke og glans. Krus og statisk elektricitet håndteres også. Effekterne er synlige efter en enkelt påføring.

4. Moroccanoil Protect Spray

Størrelse → 7,60 fl. oz / 225 ml

Her er endnu en fantastisk varmebeskytter, der er designet til at holde dit hår fri for varmeskader, men igen, dem med fedtet hår bør være forsigtige med at påføre Moroccanoil Protect Spray. Den fedtede formel kan tynge håret ned, hvilket kan føre til frisurer, der mangler volumen. Arganolie og panthenol, der er med i produktet, virker bedst til tørt, skrøbeligt og skadet hår, selvfølgelig. Ligesom alle varmebeskyttere, så sørger denne her fra Moroccanoil for, at håret ikke skades af varme stylingredskaber eller ugunstige vejrforhold. Interessant nok, så siges den også at hjælpe med at style håret og efterlade det elastisk og blødt at røre ved. Selvom det er en god varmebeskytter, så passer den ikke alle pengepunge.

5. Monat Studio One

Størrelse → 4,53 fl. oz / 134 ml

Monat Studio One findes primært i skønheds- og hårsaloner. Betyder det, at det er et professionelt produkt? Ja det er, men det er den primære årsag til, at hyppige kunder sjældent køber det. Selvom Monat Studio One er en vidunderlig varmebeskytter, så koster den en del. Men hvis du ikke har noget imod at bruge lidt mere, så vil du være overrasket over, hvor godt det her produkt faktisk er. Hydrolyseret plantebaseret protein beskytter håret mod høje temperaturer. Et algederivat forhindrer hårfibre i at knække. Ærteekstrakt bekæmper mekaniske skader. Generelt så efterlader dette produkt håret skinnende og blødt at røre ved. Farven beskyttes også mod at falme. Sidst men ikke mindst, så er det er veganervenligt produkt.