Dabalash øjenvippe serum

Udgivet i Anmeldelse ved Stylist

dabalash_eyelash_serum
Effektivitet: 6.9
Kapacitet: 5.32 ml
Internetbutik: https://dabalash.org

Et usædvanligt tilbud for kvinder der plejer deres udseende – Dabalash øjenvippe serum. Den lyserøde papæske er et træk der får produktet til at skille sig ud mellem andre serummer. Leverandøren ønskede sikkert at det var virkningen der gjorde produktet unikt. Dabalash øjenvippe serum er effektivt mens dets pris (på trods af større kapacitet) stemmer ikke overens med de lovede kvaliteter. Det forlænger og fortykker vipperne, men effekten er ikke langtidsholdbar.

Dabalash øjenvippe serum
Du kan genkende serummet takket være blandingen af to farver – sølv og saftig pink. Den grå plastikflaske er sikret i en stærk pink papæske. Piger der kan lide et sødt design, vil helt sikkert falde for Dabalash øjenvippe serum. Formularen er den samme som i andre produkter – farveløs, flydende og virker lokalt. Desværre er prisen høj. Det er derfor at vi skulle have søgt efter alternativer.

Hvordan virker Dabalash øjenvippe serum?
Det er et produkt der fejler i at give en sammensat pleje til øjenvipperne eller multidimensionelle effekter. Det er forbeholdt mere avancerede produkter. Dabalash øjenvippe serum er i stand til at forlænge vipperne og få dem til at se sundere ud. Vi skal vente på effekten i mere end en måned. Den større kapacitet betyder også at det er nødvendigt med meget tid for at opnå og vedligeholde fantastiske resultater. Du bør blive ved med at bruge produktet, selv efter du har fået effektiver. Ellers vil de nye øjenvipper blive korte og tynde.

Påføringsmetode
Brugen af produktet indeholder et par standard trin. Du skal rense og tørre vipperne og øjenlågene grundigt. Dabalash øjenvippe serum skal påføres til vippekanten hver aften. Du bør ikke glemme at påføre den hver dag. Det kan være trættende fordi at børsten er meget stiv og bruger for meget af serummet. Du bør også huske på at Dabalash øjenvippe serum kun virker på betingelse af at du påfører det hyppigt.

dabalash_logo
Effektivitet: 6.9
Kapacitet: 5.32 ml
Internetbutik: https://dabalash.org

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *