Nanoil Heat Protectant Spray – 100% Beskyttelse for håret under styling

Udgivet i Inspiration ved Stylist

Hvad er de seneste nyheder i kosmetikverdenen, som har taget skønhedsmarkedet med storm? En af dem er uden tvivl Nanoil Heat Protectant Spray – en hår mist der tilbyder en række overraskende fordele for håret: det beskytter, letter styling og leverer næringsstoffer til håret!

Nanoil varmebeskyttende spray til hår

Du kan bruge et par forskellige produkter til at få dit hår til at se godt ud efter vask. En balsam vil hjælpe dig med at fjerne filtret hår og understøtte håret med næringsstoffer. Naturlige olier vil forhindre tørhed og tilføje glans til kedeligt hår. En pomade vil give beskyttelse mod varmeskader. Du kan have et stort udvalg af hårplejeprodukter og bruge dem en efter en. Men du kan også erstatte dem alle sammen med blot ét produkt, der kombinerer deres virkning. Prøv Nanoils spray til hårbeskyttelse.

Mød hele kollektionen af Nanoils sprays til hårstyling

Der er tre stylingsprays til håret, der for nyligt blev lanceret af Nanoil. Hver af dem tilbyder lidt forskellige egenskaber.

  1. Nanoil Heat Protectant Spray – termisk beskyttelsesspray
  2. Nanoil Hair Styling Spray – spray til at gøre friseringen af håret nemmere
  3. Nanoil Hair Volume Enhancer – spray til fyldigere hår

Hvis du gerne vil se ingredienserne og lære deres egenskaber og påføring bedre at kende, så gå ind på nanoil.dk, som er den officielle Nanoil-hjemmeside og e-butik. Hvis du ikke er sikker på hvilken af Nanoil-sprayene du skal bruge, så gå efter den varmebeskyttende spray, da beskyttelse præcis er det dit hår skal have hver dag.

Hvordan virker en termisk hårspray overhovedet?

Termiske hårsprays virker på en simpel måde. Uanset brandet på kosmetikken, så er den varmebeskyttende spray et produkt, hvis opgave er, at lave et usynligt lag om håret for at beskytte det mod dårlige effekt ved høje temperaturer. Det afhænger dog af brandet, hvilke ingredienser de bruger til at lave deres produkt. Nogle af dem virker bedre og giver langtidsholdbar beskyttelse, mens andre er mindre effektive når det gælder om at skærme håret fra varmeskader. I tilfældet af Nanoil Heat Protectant Spray, så er dette produkt lavet med lette, hårbeskyttende ingredienser. Denne spray er oliefri, så du kan være sikker på, at den ikke vil fjerne volumen fra dit hår. Denne spray, der virker som et skjold, minimerer risikoen for tørhed og varmeskader.

varmebeskyttelse spray Nanoil

Nanoil Heat Protectant Spray

Formlen for Nanoil Heat Protectant Spray er en af produktets styrker. Antallet af ingredienser er ikke overvældende. I Nanoils sprayflaske finder du en blanding af ingredienser, der omdirigerer varmen fra håret. Der er også ingredienser, der er ansvarlige for at gøre håret nemmere at frisere ved at udglatte hårets yderste lag. Vitamin E og silkeproteiner er de bedste eksempler på næringsstoffer, som dette produkt også tilbyder. Takket være disse ekstra bestanddele, så giver Nanoil Heat Protectant Spray ikke kun beskyttelse men plejer også håret omhyggeligt.

  • Beskytter mod temperaturer der når op på 220 grader celsius.
  • Forhindrer håret i at tabe fugt under varmestyling.
  • Fjerner problemet med krus og statisk elektricitet.
  • Promoverer glansfuldt og blødt hår.
  • Gør frisering nemmere da filtret hår forebygges.
  • Giver solbeskyttelse.

Varmebeskyttelse i 3 trin

Det er super nemt at give dit hår beskyttelse mod ekstremt høje temperaturer, så længe du bruger Nanoil Heat Protectant Spray. Det er en let og vandbaseret hår mist, der begynder at virker i det øjeblik du sprayer det over hele dit hår. Så lidt skal du bruge for at holde dit hår 100% sikkert.

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanoil (@nanoil.official)

TRIN 1. Påfør sprayen til enten tørt eller fugtigt hår.
TRIN 2. Brug en kam til at rede håret ud og fordele produktet jævnt.
TRIN 3. Føntør og style dit hår som du vil have det.

Få fat i Nanoil Heat Protectant Spray og stop med at bekymre dig om, hvorvidt dit hår bliver tørt, kedeligt eller skrøbeligt på grund af varmestyling. Glem alt om krus og statisk elektricitet. Nu, med Nanoils varmebeskyttende spray, er det muligt og endda super nemt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *