Nanobrow øjenbrynsserum – den korteste vej til et smukt look

Tynd som i 20’erne eller smukt fremhævede som Marilyn Monroes? Uanset hvordan dine bryn ser ud helt præcist, så er det en god idé at pleje dem. En god øjenbrynsserum som Nanobrow vil forhindre hårene i at falde ud, samt gøre dem tykkere, stærkere og forskønne dem. Se hvordan det helt præcist virker!

Siden naturligt tykke og udtryksfulde øjenbryn blev populære, er brynbalsammer begyndt at dominere på butikkernes hylder. Lige ved siden af øjenbrynsblyanter, gel og pomader. Men hvilket øjenbrynsserum skal man vælge? Meningerne indikerer at Nanobrow øjenbrynsserum er det bedste.

Ingredienser for alle øjenbryn!

Dette lille produkt skjuler et sæt af de bedste næringsstoffer der stimulerer vækst og genopbygger hårene. Efter 2-3 uger bliver øjenbrynene stærkere, tykkere, mørkere og fyldigere. Det er vigtigt at understrege at Nanobrow mangler enhver form for allergifremkaldende stoffer, farver, syntetiske aromaer, parabener og animalske ingredienser. Dette gør det til et bemærkelsesværdigt produkt for pleje af øjenbryn.

Hvordan virker Nanobrow?

Virkningen af Nanobrow kan inddeles i to stadier. I løbet af de første dage af behandlingen, er der ingen synlige ændringer, da formlen virker under huden – det genopbygger og styrker hårsækkene, giver det rette niveau af hydration og nærer yderligere. Jo mere skadede brynene er, jo længere tager det at genoprette deres tilstand. Synlige forandringer begynder mellem 1 og 2 ugers behandling. Det er der Nanobrow begynder at støtte væksten af nye vipper. Hårerne gror længere, tykkere, mørkere og mere fleksible. Øjenbrynene bliver fyldigere og der er flere hår der giver det en smuk form.

Formørker Nanobrow øjenbrynene?

De fleste plejeprodukter til øjenbryn indeholder farvestoffer der farver håret og giver det mere volumen ret optisk. Nanobrow er anderledes. Takket være en komfortabel og gennemtænkt applikator, er påføringen ikke kompliceret og tager mindre end et minut. Det er et farveløst produkt der nemt absorberes, så præcision er ikke så vigtigt. Det er kun vigtigt at man forbereder øjenbrynene korrekt – make-uppen bør fjernes, ansigtet skal grundigt renses og tørres. Nanobrow vil hurtigt kunne absorberes og virke effektivt på huden. Af denne årsag, anbefales det at bruge serummet om aftenen før sengetid. For de bedste resultater, så bør du inkludere Nanobrow i din daglige plejerutine.

Hvor meget koster Nanobrow?

For mange mennesker dette en af de vigtigste faktorer når man vælger en balsam. Nogle tror at Nanobrow er et dyrt produkt. Det er dog vigtigt at huske at én tube er nok til 4-6 måneders brug. De fleste kvinder der har brugt Nanobrow, fremhæver det faktum at prisen er rimelig i forhold til effekterne. Ingen anden balsam, især ikke fra den lavere prisklasse, vil genopbygge og få dine øjenbryn til at se så godt ud. Se for dig selv! Besøg den officielle hjemmeside- nanobrow.dk og bestil din egen Nanobrow med levering til dit hjem.

20 kommentarer “Nanobrow øjenbrynsserum – den korteste vej til et smukt look”

 1. Romi

  Jeg drømmer om tykke og fyldige bryn <3

  Svar
 2. Isabelle

  Jeg har formået at gøre mine bryn tykkere takket være denne serie så jeg anbealer den varmt 🙂

  Svar
 3. Line Transkov

  Elsker den. fik den som fødselsdagsgave fra min mand og nu kan jeg ikke stoppe med at bruge Nanobrow. Jeg har endelig mørke og tykke bryn; hvis jeg skipper make-uppen er det intet problem, jeg kan bare gå ud fordi jeg har pæne bryn. Prøv det! 10/10

  Svar
 4. Karin

  Jeg nåede ned til ingredienslisten og nu ved jeg at jeg vil købe den. Det er lige noget for mmig og endelig er der nogen der har gjort ingredienserne helt perfekte!

  Svar
 5. MIG

  Man kan se effekterne fra Nanobrow efter en uge, især hvis nogen har svage bryn ligesom mig – du kan se på mine at de er en smule tykkere, er stoppet med at falde ud efter make-up fjerning. Nu holder jeg øje med mere positive resultatr, for nu er jeg på dag 10 med dette øjenbrynsserum.

  Svar
 6. Tina30

  Jeg har altid været skeptisk omkring alle de ‘mirakuløse’ produkter indtil jeg fik Nanobrow 🙂 god og super effektiv serum! Effekten på mine bryne efter to måneder kan ses; brynene er tykkere og mørkere 🙂

  Svar
 7. Jeanette

  Gode effekter, anbefaler virkelig serummet og jeg kan bekræfte alt der biver sagt i artiklen. Det er så fedt at nogen har skrevt om det. Jeg har brugt Nanobrow i lidt tid nu og det er prisen værd.

  Svar
 8. Caroline

  Fristende men prisen er lidt for høj

  Svar
  • Patti

   For disse ingredienser og virkning tænker jeg at det er en fair pris!

   Svar
 9. Simone

  hvordan koster det btw? det står ik nogen steder

  Svar
  • Amalie

   Prisen er én ting. Hvis produktet er det værd, så kan du betale lidt ekstra. Fokuser ikke på det, for virkningen er mere vigtig. Jeg vil betale en masse for at få mine bryn tilbage efter kemo. Lige nu bruger jeg Nanobrow og så vil jeg se om det virker.

   Svar
 10. Monika

  Jeg kan bekræfte at den er mild og der er ingen allergi 🙂 jeg havde to serummer til bryn og de gav mig begge allergi

  Svar
 11. Katja

  Hvad koster Nanobrow? Hvor kan jeg købe den?

  Svar
  • Lisa

   Desværre er den ikke i lokale butikker, men heldigvis er leveringen hurtig, jeg fik min Nnaobrow efter to dage

   Svar
 12. Ariel

  Jeg er ligeglad med formørkelse men hvis det gør brynene så tykke som du siger så skal jeg have to 😀

  Svar
  • Karmen

   tag to det er billigere!

   Svar
 13. Milena

  Jeg synnes man skal slappe lidt af med nyheder som de her for produkter virker forkselligt på alle og du ka blive skuffet senere

  Svar
 14. anne-louise c

  Jeg har købt den for cirka to uger siden. Jeg vil ikke lyde alt for begejstret men jeg tror seriøst at den virker: brynene virker stærkere, tykkere og mærker så de skal se bedre ud. Jeg håber det vil fortsætte sådan, krydser fingre!

  Svar
 15. Honningbi

  Interessante produkter, jeg vidste ikke at sådan noget eksisterede. Det er fedt for jeg har intet til at pleje dem og som make-up artist så ved jeg hvor vigtige bryn er.

  Svar
 16. Colorful

  Jeg elsker alle former for serummer til vipper og bryn, og jeg bruger dem ofte. Jeg tænker at Nanobrow er en af de bedste derude – jeg har testet de dyrere versioner men ingen havde de samme effekter som Nanobrow.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *