Nanobrow Shape Mascara – fremhæv dine bryns naturlige skønhed!

Udgivet i Makeup, Skønhedstrends ved Stylist

nanobrow shape mascara

Nanobrow Shape Mascara – fremhæv dine bryns naturlige skønhed!
Hvis dine øjenbryn er tynde, plettede og næsten usynlige, så lad ikke nogen fortælle dig, at de ikke er smukke! Denne type bryn skal bruge lidt ekstra til at fremhæve deres skønhed og charme. Hvad med en brynmascara, der vil fortykke hvert enkelt lille hår og tilføje mere dimension til det? Det er sådan Nanobrow Shape Mascara virker! Lær mere om det!

Nanobrow Shape Mascara – perfekt til alle

Dette produkter relativt nyt, men det er blevet en bestseller på skønhedsmarkedet. Det er på grund af disse 5 årsager, der også vil få dig til at forelske dig i den:

 1. PRÆCIS, ERGONOMISK BØRST
 2. UTROLIG RIGE OG NATURLIGE FARVE
 3. SILICA I KOMPOSITIONE
 4. EN GOD FORMEL DER VIL DEFINERE OG GØRE DINE BRYN LUFTIG
 5. FANTASTISKE, LANGTIDSHOLDBARE RESULTATER

Nanobrow Shape Mascara – værdsat af professionelle make-up artister

Mascaraen er super unik: perfekt ned i detaljen og utrolig præcis, hvilket gør dine ønskede resultater nemmere at opnå. Du vil helt sikkert blive overrasket over den ergonomiske appliaktor, der når hvert enkelt hår, og sætte pris på de naturlige, smukke farver der ser godt ud i alle slags lys. Du kan få fantastiske effekter og øjenbryn, der ser perfekte ud fra morgen til aften.

Nanobrow Shape Mascara

Produkt fås i farver:

Hvilke resultater kan du forvente fra Nanobrow Shape Mascara?

Ved at bruge Nanobrow Shape Mascara, vil du:

 • tilføje en smuk farve til ethvert brynhår,
 • definere den naturlige skønhed og form,
 • let udfylde huller,
 • lave naturlig make-up til hverdagsbrug,
 • visuelt fortykke brynene og gøre dem fyldigere,
 • forme og sætte hårene på plads.

Nanobrow Shape Mascara – hvordan bruger man det i sin make-up?

nanobrow shape mascara

Mascaraen er super alsidig! Du kan bruge den alene, farve hele brynet eller bare spidsen, eller – kombinere den med andre farvede brynprodukter, som en start for at sætte hårene på plads – hele dagen. Her er to af de mest populære metoder:

1. HVERDAGSMAKE-UP KUN LAVET MED NANOBROW SHAPE MASCARA

Har dine bryn kun brug for lidt styling? Måske er du minimalist, når det gælder make-up? Friser dit hår ved brug af Nanobrow Shape Mascara i den valgte farve. Det er en god måde at få naturlige og fint stylede bryn og et diskret make-up look.

2. BRUGE EN POMADE ELLER BRYNPUDDER MED NANOBROW SHAPE MASCARA

Er du fan af vildere make-up? Er udtryksfulde, stærke bryn et look du elsker? Kombiner Nanobrow Shape Mascara med en brynpomade eller pudder. Mascaraen vil gøre dine bryn tredimensionelle og luftige, samt holde dem på plads.

Nanobrow Shape Mascara – hvordan kan du købe den?

Det er ren barnemad! Nanobrow Shape Mascara kan købes lige nu! Gå ind på www.nanobrow.dk og tilføj din valgte nuance til din kurv. Det er også værd at tjekke de andre gode produkter fra Nanobrow ud. Der er masser at vælge mellem!