Tørt hår? Fugtende algebalsam fra Nanoil er den bedste hårbehandling til dig!

Udgivet i Skønhedstrends ved Stylist

Er du træt af tørt og stift hår, som ikke er i stand til at blive kontrolleret? Har det mistet sin modstandskraft og glans? Sådan her kan du håndtere det! Nu kan du forbedre dit hår næsten omgående takket være en super let balsam med bevist effektivitet. Mød Nanoil – en tofaset hårbalsam beriget med alger.

bedste balsam til tørt hår med alger Nanoil

Tørt hår: Hvordan redder man det?

Her er nogle gode nyheder: Tørt hår kan reddes! Jep, det er en lettelse. Alt du skal gøre er, at række ud efter de rette hårplejeprodukter og skrue ned på varmestyling (f.eks. daglig brug af glattejern). En god balsam reparerer ikke kun skadet hår, men holder det også beskyttet i løbet af dagen. Hvis du ønsker at reparere tørt hår, skal du huske på, at luftstrømmen din føntørrer producerer ikke bør være over 40°C/104°F. Højere temperaturer fjerner fugten i håret, hvilket senere fører til skader.

Nanoil Algae Hair Conditioner: En balsam med en forskel

Den første særlige funktion ved denne balsam, lanceret af Nanoil, er sættet af fantastiske ingredienser – de fugter i dybden og forbedrer både tilstanden og udseendet af håret. Et andet plus ved dette hårplejeprodukt er teksturen. Det er en spray mist der ikke forårsager nogen problemer med påføring. Da den er så nem at bruge og let, så tynger balsammen ikke ned. I stedet dækker den håret jævnt med en mist der er rig på næringsstoffer. Endelig, så kan Nanoil Algae Hair Conditioner påføres et par gange om dagen, hvilket betyder at produktet tilbyder en støtte for selv ekstremt tørt hår døgnet rundt. Hvordan er det muligt? Fordi håret bliver ved med at modtage en vedvarende portion fugt – Nanoil fugter håret i 24 timer!

Nanoil alge hårbalsam og ingredienser der fugter og nærer

Dit hår vil elske Nori algeekstrakt. Disse røde alger er blandt de mest anbefalede typer af alger til hårpleje. De fugter ikke bare håret i dybden, men kan også genopfylde håret med næringsstoffer. Disse ekstraordinære effekter ville ikke produceres, hvis det ikke var for havmineraler, som er en af nøgleingredienserne i Nori-alger. Med deres uundværlige hjælp, beskytter Nanoil håret mod skadelige UV-stråler og leverer fugt til modstandsdygtigt og stærkt hår.

bedste balsam til dehydreret hår med alger Nanoil

En anden – og bestemt mindre indlysende – ingrediens som Nanoil Algae Hair Conditioner indeholder er castorolie. Denne vegetabilske og helt naturlige ingrediens har ingen ligemand når det gælder reparation af håret. Det fikser og styrker håret, beskytter hele længden på samme tid.

Da det er typisk for tørt hår at tabe modstandskraft, elasticitet, fugt og glans, så ville Nanoil-balsammen ikke være komplet uden den mirakuløse panthenol. Denne transparente væske letter frisering og gør håret super blødt. Panthenol er kendt for at forhindre filtret hår, så derfor bliver håret nemmere at styre med denne ingrediens.

Særlige egenskaber ved Nanoil Algae Hair Conditioner

  • Det er en tofaset hårbalsam, hvilket er derfor den er så flydende. Takekt være denne funktion, kan Nanoil-balsammen trænge ind i laget af kutikula for at reparere og nære håret indefra.
  • Det er en utrolig let hårbalsam, hvilket betyder at det ikke tynger håret ned. I stedet giver det vedvarende beskyttelse.
  • Det plejer håret i 24 timer. Med et enkelt trin, kan denne balsam give vedvarende fugtning og beskyttelse mod UV-stråler, stærk vind og ekstreme temperaturer. Om vinteren bekæmper Nanoils algebalsam de dårlige effekter på håret takket være opvarmede rum. Dette forhindrer dermed statisk og kruset hår.

Hvordan påfører man Nanoil balsam med alger?

Det er ren barnemad at bruge Nanoil Algae Hair Conditioner. Du skal spraye det over nyvasket og fugtigt hår. Den rige mist vil sidde på håret, så de nærende ingredienser kan komme under kutikula. Effekt? Fugtet, skinnende og stærkt hår! Du kan være sikker på, at Nanoil vil nære dit tørre hår i dybden og give det fugt. Hvis du vil, kan du påføre det flere gange om dagen.

Hvor kan man køve Nanoil Algae Hair Conditioner?

Internettet er den nemmeste måde at shoppe på. For at give dig selv lidt tid, så besøg [nanoil.dk] hvor du kan købe hele serien med fugtende algeprodukter til håret. prøv den rige, nærende hårmaske og micellar shampoo beriget med alger – naturligvis. Originale Nanoil produkter tilbyder dig skønhedsprodukter af højeste kvalitet med de fineste ingreidenser, takket være hvilke dit hår kan blive smukt, stærkt og sundt. Tjek hvad Nanoil tilbyder: Flydende keratin, flydende silke, helt naturlige og koldpressede vegetabilske olier til kroppen og håret, og kosmetik der bekæmper hårtab og promoverer hårvækst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *