TOP 10 C-vitamin Ansigtsserummer Du Skal Prøve!

Udgivet i Hudpleje ved Stylist

Du er kun et skridt væk fra en fejlfri hud. For at tage dette trin har du brug for en bro, der kan føre dig til den anden side. C-vitamin serum er lige præcis den bro. Det er et middel der har anti-aging egenskaber, booster gløden, fjerner hyperpigmentering og lader dig være glad for din hud igen.

C-vitamin serummer: lette ascorbinsyre-infunderede produkter – vokser mere og mere i popularitet. Denne type serum er altid et godt valg fordi C-vitamin er et naturligt stof som er essentielt for vores hud. Problemet er bare at vores kroppe ikke selv er i stand til at producere det. Hudplejeprodukter med C-vitamin er den eneste og den bedste måde at tilføre denne uvurderlige ingrediens til dermis.

Hvilke ascorbinsyrebaserede produkter er det så værd at prøve? Det første, vi skal se på, bør være en naturlig formel, der er fri for potentielle irritanter. Lad os også vælge serummer som indeholder stabilt C-vitamin – ren ascorbinsyre er ikke stabilt og bliver heller ikke absorberet lige så godt som derivater.

Prisen, mængden og konsistensen er naturligvis også vigtig. Derfor har vi gennemgået de bedste C-vitamin ansigtsserummer og lavet denne mini-liste med de 10 bedste produkter. Vi rangerede dem efter brugeranmeldelser så C-vitamin serummet på førstepladsen er helt sikkert et forsøg værd!

DE BEDSTE C-VITAMIN ANSIGTSSERUMMER -10 PRODUKTER DER ER VÆRD AT PRØVE

den bedste ansigtsserum Nanoil

1. Nanoil Vitamin C Face Serum

Nanoil Vitamin C Face Serum er det første og bedste valg for alle dem, der ønsker at få mest muligt ud af C-vitamin. Det vandbaserede C-vitamin serum fra Nanoil er skabt til daglig hudpleje, både morgen og aften, og til alle dem, hvis hud altid ser kedelig ud og giver problemer. Det er et perfekt serum til at fjerne pigmentpletter, akne og rynker. Det hele er muligt takket være det mest avancerede, stabiliserede, meget effektive C-vitamin kendt som ethylascorbinsyre. Formlen består af to vigtige stoffer: C-vitamin og ekstrakt fra en fin plante med stort skønhedspotentiale kaldet Punarnava som er fyldt med antioxidant.

Bare et par dråber af dette serum er nok til at give dig din mistede glød tilbage. Vejen til fejlifri, ung, sund hud er nem og behagelig takket være Nanoil Vitamin C Serum. Efter kun et par ugers behandling med Nanoil Vitamin C Serum får du:

  • den sunde udstråling tilbage.
  • pigmentpletter som f.eks. akne og solpletter mindskes.
  • en jævn hudfarve og ansigtet får glød igen.
  • beskyttelse mod den negative effekt af UV-stråler.
  • oxidation hæmmes og frie radikaler elimineres.
  • for tidlige rynker bremses.
  • flottere og glattere hud.
  • ansigtslinjer minimeres og ujævnheder i huden udjævnes.
  • hjælp til at behandle akne læsioner.
  • næret, hydreret og genoplivet hud.

Se mere på www.nanoil.dk.

2. Kiehl’s Vitamin C Face Serum

En godbid for dem som elsker at bruge penge. Dette iøjnefaldende C-vitamin serum fra Kiehl er et af de dyreste serummer, vi har nogensinde har anmeldt. Der findes to versioner med ret stor volumen, der er mættet med ingredienser, der forbedrer hudens udseende og giver den et lysnende boost. Det virker bedst, når det bruges to gange om dagen, morgen og aften før du bruger en fugtighedscreme. Desværre indeholder formlen ren vitamin C, som ikke er så stabil, som den burde være. Selvom det er kombineret med bærende ingredienser, såsom olier, virker denne form af ascorbinsyre ikke helt så intenst. Kiehls Power-Strength Line-Reducing Concentrate er et godt valg, hvis du vil forhindre at huden ældes, samt sikre et ungt udseende.

3. Sesderma Liposomal C-VIT Face Serum

Når vi taler om bestsellere, er vi nødt til at nævne et meget populært C-vitamin serum fra Sesderma. Det indeholder et stabilt derivat af C-vitamin, som transporteres ind i huden af liposomer. Serummet er designet til hud, der kræver intensiv foryngelse og skal lysnes. Det giver dog den bedste effekt, hvis det anvendes sammen med andre Sesderma C-VIT-produkter, f.eks. cremer. I lighed med andre C-vitamin serummer, indeholder Sesderma Liposomal C-VIT Face Serum nogle ekstra ingredienser såsom ginkgoekstrakt – der forstærker vitaminets antioxidantvirkning. Produktet har en mindre størrelse og en højere pris, hvilket er ærgerligt.

4. The Ordinary Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2%

The Ordinary tilbyder et lidt billigere serum med C-vitamin og alfa arbutin – brandet, der er berømt for det minimalistiske design og anstændige formler. Dette lysnende ansigtsserum består af to ingredienser: 8% ascorbinsyre, som genopliver og lysner, og 2% alfa-arbutin, som lysner forskellige pigmentpletter. Denne veganske formel kan bruges i hudplejerutinen om aftenen. Det kommer i en 30 ml flaske, så du skal købe en ny ret ofte. Hvis du kæmper med pigmentpletter, ødelagte kapillærer eller rynker, kan det dog give pote (hvis du altså kun har mindre problemer).

5. Ole Henriksen Vitamin C Face Serum

Denne oliefri udstrålingsfremmende formel fra Ole Henriksen er lidt placeret lidt lavere i vores rangering. Mærket er ligger i den dyre ende og fås kun i udvalgte butikker og stormagasiner. Denne produktlinje er baseret på et par nøgleingredienser: stabilt C-vitamin, der øger udstrålingen, kollagen, som er et naturligt stof, der forbedrer hudens elasticitet og fylde, appelsinekstrakt, der passer til den saftige orange emballage, hyaluronsyre, der har en fugtgivende virkning og aloe, der lindrer irriteret hud. Dette C-vitamin serum har en lille størrelse og en høj pris og er lavet til ekstremt tør og træt hud. Det har ikke en intensiv anti-aging-effekt som produkterne der ligger øverst i ​​vores rangering.

6. Skincare Vital C Hydrating Antioxidant A C E Serum

Når det kommer til C-vitamin serummer, er vi nødt til at tale om Skincare Vital C Hydrating Antioxidant A C E Serum – dette vitaminrige ansigtsserum har antioxidanter, forhindrer tab af fugt og hurtig aldring, så huden ser ung ud i længere tid. Hovedingredienserne inkluderer en stor dosis A-, C- og E-vitamin og planteekstrakter, der bekæmper frie radikaler: Ekstrakt fra Grøn Te, Bjørnebærekstrakt og Indian Pennywort-ekstrakt. Produktet kan bruges på al slags hud, men det er beriget med retinol, hvis høje koncentration kan forårsage irritation.

7. Mario Badescu Skin Care Vitamin C Face Serum

Endnu en hudforstærker med et boost af vitaminer, der virker rigtig godt, men desværre også er ret dyrt. Mario Badescu Skin Care kommer i en lille grøn glasflaske, der indeholder et let, dybt gennemtrængende serum. Det udligner hudens tone, minimerer alderstegn og får huden til at gløde. Den indeholder ikke kun hovedingrediensen, ascorbinsyre, men også kollagen og hyaluronsyre. Ingredienserne er ansvarlige for at hydrere huden og forbedre elasticiteten. Prisen og den svage form for C-vitamin i formlen taget i betragtning, kan vi desværre ikke placere dette højere på listen.

8. Sunday Riley C.E.O. 15% Vitamin C Brightening Serum

Serumet fra Sunday Riley er en ægte hudpleje C.E.O. Vi ved, at det er et high-end produkt ved at se på prisen. En lille flaske af dette ansigtsserum er tre gange dyrere end lige effektive serummer fra andre mærker. Ikke overraskende indeholder produktet 15% C-vitamin – et stabiliseret ascorbinsyrederivat. Det lysner huden, booster udstrålingen og forynger ansigtet. På trods af den høje koncentration af C-vitamin kan serummet bruges både morgen og aften. Det er beriget med olie fra appelsinskræl, E-vitamin og squalene – takket være disse vigtige ingredienser kan serummet få ansigtet til at se yngre ud, men man skal ikke forvente bemærkelsesværdige resultater, hvis man har aldrende hud og dybe rynker.

9. Dermomedica Vitamin A + E Face Serum

Et mindre kendt produkt, men det er værd at nævne. Dette aktive serum indeholder vitamin C og ferulinsyre og er beregnet til forbrugere, der søger professionelle hudplejemidler men det vælges normalt af folk, der ikke har noget imod at bruge mange penge på en lille serumflaske. Formlen er lavet til normal, kombineret eller couperose hud. Producenten anbefaler at bruge Dermamedica Serum til at slippe af med følgende problemer: fotoældning, mørke pletter, ujævn hudfarve, de første linjer i ansigtet osv. Serumet sikrer en antioxidant effekt og forbedrer hudens udseende, men du skal ikke satse på intens foryngelse. Serumet er baseret på C-vitamin og ferulinsyre, som sigter mod at eksfoliere epidermis og give glød.

10. Paula’s Choice C15 Super Booster

Sidst men ikke mindst har vi Paula’s Choice C15 Super Booster, der ikke ser imponerende ud, men den indeholder nogle ganske fine ingredienser som C-vitamin og ferulinsyre. Serummet indeholder rent C-vitamin, og som du nu ved, har det ikke ligefrem de bedste absorptionsevner. På den anden side er produktets lave pH hudvenlig. Formlen består af ascorbinsyre, ferulinsyre, bisabolol og panthenol som hjælper med at reparere ødelagte kapillære, ujævn hudtone og fine linjer. Når det bruges dagligt får det ansigtet til at se ungt og sundt ud, ligesom det beskytter mod skadelige frie radikaler. Det er en skam at prisen virker unfair i forhold til flaskens størrelse.