Med Clarins’ Hydra Quench creme kan du genhydrere din hud

Det vil sikkert overraske de færreste at tør hud aldres hurtigere, skaller af, og klør. Af denne grund anbefales det at man benytter fugtgivende produkter hvis man har tør hud. Læs videre for at finde ud af hvordan du bedst muligt kan genhydrere din hud.

Tør og dehydreret ansigtshud

Ens hud kan blive dehydreret uanset hvor gammel man er. Dehydrering sker, når ens lipidbarriere bukker under for forstyrrelser og dysfunktion. Derudover vil man højst sandsynligt også døje med dårlig vandcirkulation samt hurtigt vandtab. Hvilke grunde er der til at ens hud bliver dehydreret? Der er adskillige grunde til at ens hud bliver dehydreret, herunder: utilstrækkelig hudpleje, aldring, ubalancerede hormonniveauer, ugunstige vejrforhold, langvarige ophold i værelser med aircondition eller varme, forurening, stress, usund kost, medicin, cigaretrygning, og så videre. Hvordan ser dehydreret hud ud? Det er sensitivt, tyndt, anspændt, uelastisk, dækket med rynker, og tilbøjelig til at skalle af. Det anbefales til folk som døjer med dehydreret hud at holde sig fra varme bade samt sæber og kosmetikprodukter som har udtørrende egenskaber. Derudover bør man også begrænse sin kontakt med naturlige og kunstige solstråler. Man skal i stedet fokusere på at genopbygge det beskyttede lipid lag, anvende kosmetikprodukter såsom solcreme, og indtage nok vand til at ernære huden.

HydraQuench2

Fugtcreme fra Clarins: Hydra Quench Cream

Clarins er et fransk kosmetikfirma som har skabt en fugtgivende dag- og natcreme som kan bruges af folk med tør og dehydreret hud, uanset dennes alder. Takket være cremens ingredienser – såsom hyaluronsyre og ekstrakt fra Macadamia bark – restaureres et sundt fugtighedsniveau. Derudover styrkes lipidbarrieren og beskyttes teinten mod forurening. Cremen formår at udglatte huden og mindske opformeringen af rynker. Hydra Quench Cream er dermatologisk testet og skaber ikke hudorme.

Benyt Hydra Quench Cream hver dag, dog ikke omkring øjnene. Cremen kan bruges om morgenen eller aftenen, afhængig af hvad der passer dig bedst. Produktet sælges i indpakning med kapacitet på 50 ml.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *