TOP 4 Vippeserummer Vi Anbefaler (RANGERING)

Udgivet i Skønhedstrends ved Stylist

Vidste du at et godt vippeserum kan være et fremragende alternativ til vippeextensions lavet på professionele klinikker? Et effektiv serum bør gøre dine vipper stærkere og mere modstanssdygtige samt give dem mere længde og gøre dem tykkere. De bedste serummer har en særlig formel, fuld af aktive ingredienser. Kunder har en masse valgmuligheder i form af forskellige effektive vippeserummer i normale- og online skønhedsbutikker. Anbefalede vippeserummer bliver snakket om af enten tilfredsstillede eller skuffede kunder. Rangeringen her blev skabt på baggrund af kundernes resultater, og vi håber at den vil gøre dit valg nemmere.

HVILKET VIPPESERUM SKAL JEG VÆLGE?

Hvordan vælger man et godt serum til vippevækst? Der er tre hovedproblemer det er værd at tænke over når man skal vælge et vippeserum:

 • gør serummet faktisk mine vipper længere? (det er værd at kigge på anmeldelser fra kvinder der bruger prduktet),
 • har serummet en sikker formel? (det bør ikke irritere huden eller øjnene),
 • kan et vippevækstsserum pleje og regenerere vipperne, selv de allemest skadede af dem? 

Ikke flere bekymringer om hvordan du plejer dine vipper – her er vores anbefalinger til valg af vippeserum!

RANGERING AF ANBEFALEDE VIPPESERUMMER

1. Nanolash Eyelash Serum

 • PRÆSTATION: Hvad ville du sige til 50% længere vipper efter 30 dages brug af et vippeserum? Det er præcis det du får med Nanolash Eyelash Serum! Med denne fantastiske mulighed vil du pleje dine vipper og regenerere dem uden problemer. Det er nemt at bruge og giver ikke irritation
 • APPLIKATION: Med bare ét enkelt penselstrøg vil du se en stor forskel på dine vipper. Påfør serummet med den praktiske applikator uden at skulle bekymre dig om om produktet kommer i dine øjne.
 • FORMEL: Den sikre og innovative formel er elsket af kvinder over hele verden. Dette vippeserum efterlader vipperne længere, tykkere og mørkere hver dag og sikrer dig et mere ekspressivt blik. 

2. Lashcode Eyelash Serum

 • PRÆSTATION: Et vippeserum der giver dine vipper dyb fugt? Mød Lashcode Eyelash Serum! Takket være dette produkt vil du ikke længere have problemer med vippetab eller vipper der knækker. Dine vipper vil blive stærke og altid se sunde ud. Efter kun 2 uger vil du se en kæmpe forskel! Lashcode Eyelash Serum er en nem måde at få dobbelt så lange vipper.
 • APPLIKATION: Applikationen af produktet er supernem og behagelig takket være den præcise applikator. Serummet styrker folliklerne og dækker vipperne i et beskyttende lag for at forhindre skade. Bare et strøg med den smarte pensel og der er intet spor tilbage af dine gamle, tynde, korte vipper. 
 • FORMEL: Lashcode Eyelash Serum har en virkelig god formel. Baicalein stopper aldringsprocessen og virker som et naturligt UV-filter. Peptidkomplekset bidrager til regenerering og styrkelse af vipperne, hvilket hjælper med at gro dem lange og tykke. Takket være arginin vil dine vipper ikke længere falde ud og nødvendig fugt vil blive tilføjet. Soja- og hvedekimsekstrakter sikrer hurtigere vippevækst, så du uden tvivl kan se resultater på rekordtid.

3. FEG Eyelash Enhancer

 • PRÆSTATION: Dette serum virker godt for kvinder der vil have mere volumiøse vipper. Dette vippeserum giver vipperne styrke og pleje. Hvis du bruger det regelmæssigt burde du se resultater efter 4 uger. 
 • APPLIKATION: Produktets tykke konsistens og den medfølgende nemme pensel er klart en af de store fordele ved dette vippeserum. Applikationen af produktet tager ikke længere end et minut. 
 • FORMEL: Formlen indeholder grøn te med fugtgivende egenskaber og agurkeekstrakt, der giver beroligende hjælp til huden. Udover der indeholder formlen også græskarkerneekstrakt kombineret med vigtige phytosteroler og aminosyrer, der også allesammen er meget gode ingredienser.

4. RevitaLash Advanced

 • PRÆSTATION: På udkig efter et sikkert serum til at styrke dine svage og knækkede vipper? RevitaLash Advanced serum kan være det du leder efter. Det er hyperallergent og klinisk testet. Produktet gør vipperne blødere og booster en naturlig glans. Du kan bruge det også selvom du har vippeextensions – produktet vil ikke opløse limen. Dette serum er dermatologisk og oftalmologisk testet. Det giver den idéele beskyttelse fra skader og kan løse problemer som vippetab og knækkede vipper. 
 • APPLIKATION: Påførelsen af dette serum bliver god med den behagelige konsistens af produktet.
 • FORMEL: Formlen indeholder ginseng til at beskytte og opkvikke, sabal palme for pleje, aminosyrer og B-vitamin. Produktets formel er vegansk. 

5. RapidLash

 • PRÆSTATION: Dette serum giver længde og tykkelse og hjælper med at forbedre udseendet af dine vipper. Det kan også bruges på bryn. Det virker på vipperne indenfor 1-2 måneders regelmæssigt brug. Dette anbefalede vippe- og brynserum virker godt for folk der bruger kontaktlinser. Det er 100% sikkert også til sensitive øjne. Produktet er dermatologisk og oftalmologisk testet. Med dette serum kan du være sikker på at dine vipper ser tykkere og længere ud. Det er en simpel måde at få et naturligt look, hver dag.
 • APPLIKATION: Den tynde og smarte pensel sikrer dig en hurtig påføring. Det burde være nemt, selv hvis man er begynder. 
 • FORMEL: Formlen af dette vippevækstsserum indeholder vigtige plejende ingredienser som sojabønneolie, græskarkerneolie og en unik sammensætning af peptider. 

VIPPESERUM – ER DET VÆRD AT BRUGE? (OPSUMMERING)

Et godt vippeserum er den sande nøgle til success hos enhver kvinde der ønsker at opnå lange vipper. 

Regelmæssigt brug af et godt vippeserum kan være en effektiv måde at få dine vipper til at gro hurtigere. Et godt vippeserum kan gøre dem længere, stærkere og mere resistent overfor skade

Hvis du ikke gider at booke tid hos en skønhedssalon, så vælg et af de produkter vi har nævnt her og glem alt om korte og svage vipper! Udover det bør du huske at opretholde en sund livsstil og fjerne din sminke forsigtigt. 

VIPPESERUM – HVOR KØBER MAN DET?

De fleste af de nævnte produkter kan man finde i populære skønhedsbutikker. Rossman, Douglas og Sephora har alle vippeserummer til salg, men et godt vippeserum er også noget man kan kigge efter hos professionelle saloner eller lokale distributører. Det er selvfølgelig vigtigt at produktet er originalt og har en godkendt udløbsdato.