TOP 6 Bryngel: Vi deler de bedste produkter, så du kan være sikker på, at du træffer det rette valg!

Udgivet i Makeup, Skønhedstrends ved Stylist

Brynmake-up er stadig en af de ting, som mange kvinder gerne ville kunne droppe. Bare at vælge den rette kosmetik er udfordrende, for ikke at tale om at udfylde brynene hver dag… Hvilke brynprodukter skal man vælge for at nyde hurtig og nem brynmake-up rutiner? Eksisterer disse produkter? Det gør de bestemt! Nogle af dem giver endda salonværdige resultater!

brow gels rangliste

At finde den rette bryngel er svært, så vi har her en opsummering af de bedste produkter. Vi har bidt mærke i, hvor længe de bliver på, hvad de gør, hvilke farver de kommer i, og om de er hurtige at bruge. Hvilken har vist sig at være nummer et?

TOP 6 BRYNGELS

#1 Nanobrow Lamination Gel

Vores bedømmelse: 10/10

Det her er uden tvivl vores yndlings bryngel! Dens utrolige effekt vil få dig til at elske den fra første gangs brug. Dette produkt er fantastisk til at adskille hårene og levere et lamineret bryn-look, så du kan spare tid og penge. Den findes i fire fantastiske nuancer (transparent, beige, brun, sort), der sikrer tydelige men stadig naturlige bryn. Vi giver den et ekstra point for hold hele dagen – de fleste brynprodukter på markedet forsvinder efter et par timer.

Med Nanobrow Lamination Gel kan du børste og forme dine drømmebryn hurtigt. Formlen inkluderer castorolie, som sikrer, at hårene er fugtede og sikre. Med denne gel, kan du glemme alle de sparsomme og ujævne områder. En god pris og fantastiske resultater – det er hvad vi elsker ved Nanobrow.

Mere information: nanobrow.dk

#2 Givenchy Mister Brow Groom

Vores bedømmelse: 9,5/10

Denne er desværre en del dyrere. På trods af dette, var den en behagelig overraskelse – den gennemsigtige gel leverer naturlige effekter. Den tilføjer volumen og er super nem at påføre. Den klistrer ikke og tørrer hurtigt, og den er rig på vitamin B5, hvilket er lig med brynpleje. Vi kan også godt lide den elegante indpakning. Produktet er fint til begge køb. Du vil ikke bemærke nogen grimme klumper efter brug. Du er velkommen til at sætte den sammen med andre produkter til et bedre look.

#3 Revitalash Hi-Def Brow Gel

Vores bedømmelse: 9,5/10

Nu går vi videre til en stylende og farvende bryngel fra Revitalash Cosmetics. Den findes i tre nuancer: Dark, Soft og Clear. Produktet er vegansk og dermatologisk testet. Det er lavet uden parabener, ftalater, BHT eller duftstoffer. Hvis du ønsker en naturlig og vegansk brow gel, så er det helt klart et godt valg. Den har en dobbeltsidet applikator med en stylingbørste og spolebørste. Formlen er langtidsholdbart og vandfast, så du kan regne med langtidsholdbar make-up. Den er rig på peptider og beta-clucan, som styrker, nærer og fremhæver brynene.

#4 TOO FACED Fluff&Hold Laminating Brow Wax

Vores bedømmelse: 8,5/10

Denne gel giver dine bryn volumen og lader dig tage kontrol over viltre hår. Den er ikke så langtidsholdbar som de førnævnte produkter, men du vil kunne lide effekterne. Den er cruelty-free samt sikrer perfekt børstede bryn, så den er primært nyttig, hvis dine bryn er viltre.

#5 TOO FACED Brow Wig Eyebrow Gel

Vores bedømmelse: 8,5/10

Med denne gel kan du fortykke brynene og tilføje glans på ingen tid. Produktet er tilgængelig i fem nuancer: Espresso, Soft Brown, Auburn, Soft Black og Dirty Blonde. Du vil helt sikkert få den rette til dine bryn. Denne brow gel vil virke godt på tyndt hår – volumen og fortykkelse kan opnås hurtigt med dette produkt. De avancerede teknologier og rige pigmenter kan vise sig at være en succes.

#6 Anastasia Beverly Hills DIPBROW Gel Mini

Vores bedømmelse: 8/10

Du kan finde denne browgel til en rigtig god pris, og den er god værdi for pengene. Produktet lader dig få mere tydelige bryn, som du kan udfylde jævnt med et mat finish. Den kegleformede brøste letter påføringen. Du kan få fuld dække og den ønskede volumen på få minutter. Den lille indpakning er fin, hvis du gerne vil friske brynene op i løbet af dagen og få fuld kontrol over dit look.

Hvordan påfører man en bryngel?

Påføring af en bryngel er super nemt. Det er bestemt en ting for kvinder, der starter deres eventyr med brynmake-up eller dem, der gerne vil sætte deres bryn så hurtigt som muligt.

Du åbner ganske enkelt dit produktet og børster dine bryn igennem. Du påfører det på samme måde, som du bruger mascara på vipperne. Lav den ønskede brynform og nyd dine drømmebryn hele dagen!