Brow pen med microblading-effekt fra Nanobrow – Ny metode til voluminøse bryn

Udgivet i Makeup ved Stylist

Brynmake-up er en ekstrem vigtig del af den daglige make-up rutine for mange kvinder. Det har været alment kendt i lang tid, at øjenbrynene påvirker udseendet af hele ansigtet. Korrekt definerede øjenbryn kan visuelt forbedre ansigtstrækkene, samt tilføje noget personlighed og definition til looket. En metode til hurtigt at få et tykkere og langtidsholdbart bryn-look er en god brynmake-up pen. En brow pen er et produkt, der har opnået popularitet blandt make-up fans i de seneste år. Det er et bekvemt og letanvendeligt værktøj, der lader dig udfylde dine øjenbryn præcist og naturligt.

I denne artikel vil vi tale om:

 1. hvad en brow pen er og hvordan man bruger den,
 2. hvad fordelene er ved at bruge Nanobrow brow pen med microblading effekt
 3. hvilken manskal vælge: en præcis brow pen eller microblading
 4. hvordan du definerer dine bryn med pennen

Hvad er en øjenbrynspen og hvordan bruger man den?

En brow pen er et produkt, der minder om en almindelig pen. Den indeholder en særlig formel, som lader dig præcist udfylde brynene, give dem den rette form, og fremhæve deres naturlige look. En brow pen findes i forskellige nuancer, så du kan vælge den rette nuance til at matche din naturlige brynfarve.

Hvad er fordelene ved Nanobrows brow pen med en microblading effekt?

Nanobrows brow pen tillader dig omhyggeligt at udfylde dine øjenbryn og give dem et ekstremt naturligt look. Den er nem at bruge og kræver ingen sælrige færdigheder. Takket være den utrolige præcision, så passer Nanobrows øjenbrynspen til alle bryntyper, både tynde og tykke, og kan tilpasses til forskellige farver. Pennen er tilgængelig i forskellige nuancer for at sikre, at både dem med varme og kolde undertoner i huden kan vælge den rette.


Nanobrow Microblading Pen

Produktet fås i farverne:

Nanobrow brow pen fordele:

 • Ekstrem præcis og tynd spids
 • Nem og bekvem påføring
 • 24-timers langtidsholdbar og vandfast formel
 • Et alternativ til microblading
 • En hurtig måde at give brynene et fyldigere look

Hvad skal man vælge: Præcis brow pen eller microblading?

Microblading af øjenbryn – en metode inden for semipermanent brynmake-up – er en god mulighed for dem, der ønsker at opnå langtidsholdbare og nautrlige bryn, uden at skulle påføre brynmake-up hver dag. Det er også kendt som “fjermetoden”. Microblading er en form for semipermanent tatovering, der involverer at skabe tynde strøg, der erstatter manglende brynhår. Pigmentet påføres under huden med et særligt blad. Proceduren tager ca. 2-3 timer, og øjenbrynsområdet får lokalbedøvelse. Før du vælger microblading, så er det vigtigt omhyggeligt at overveje fordelene og ulemperne, samt vælge en erfaren specialist og sørge for omhyggelig efterpleje.

 • Prisen på microblading er ret høj sammenlignet med prisen på traditionel brynmake-up.
 • En dårligt udført microblading-behandling af brynene kan øge risikoen for hudinfektioner.
 • Efter behandling med microblading af brynene, skal du følge strenge regler for efterpleje.
 • Microblading-behandling af brynene er semipermanent men svær at fjerne, hvilket betyder, at det ikke kan fjernes hvis det ikke ender som forventet.

Nanobrow-brandet har fundet en løsning på det! En sikker, langtidsholdbar og letanvendelig øjenbrynspen er et alternativ til microblading. Applikatoren, inspireret af værktøjet til microblading, er en garanti for unik præcision. Med få bevægelser kan du få visuelt tykkere, fyldigere og symmetriske øjenbryn – uden at besøge en skønhedssalon.

 • I tilfælde af uheld, så er det nemt at starte forfra med make-up og en brow pen. Du skal bare bruge en almindelig make-up fjerner.
 • Nanobrow brow pen er passende til alle hudtyper, selv til sensitiv hud.
 • Denne brow pen er vandfast og tværer ikke ud. Den kan blive på huden i op til 24 timer i en fejlfri tilstand, og du skal ikke bekymre dig om genopfriskning.
 • Den tynde spids, inspireret af microbalding-værktøjet, tillader dig at tegne individuelle, hårlignende strøg, der minder om ægte brynhår for at udfylde alle hullerne i dine øjenbryn.

Hvordan definerer man øjenbrynene med en brow pen?

 1. Forbered dine øjenbryn 
  Før du udfylder øjenbrynene med en pen, så fjern alle rester fra hudplejeprodukter.
 2. Brug en spolebørste 
  En spolebørste tillader dig at lave den rette form på øjenbrynene, samt adskille hårene og style dem. Hvis du har meget tykke øjenbryn, så vil spolebørsten hjælpe med at tæmme viltre hår.
 3. Vælg den rette nuance af din brow pen 
  En velvalgt nuance af din brow pen, der matcher dine skønhedstype (“varm”/”kold”) og hårfarven er vigtig for et naturligt look. Det hele afhænger af individuelle præferencer, men den generelle idé er at holde brynfarven naturlig.
 4. Bestem formen på dine øjenbryn
  Husk, at alle ansigter er forskellige, så en bestemt form på et øjenbryn, der passer til én person, passer ikke nødvendigvis til dit, så følg din naturlige form af øjenbrynene. Hvis du børster dem med en spolebørste, kan du se præcis, hvor du skal udfylde huller for at få dem til at se fyldige og symmetriske ud.
 5. Udfyld dine øjenbryn med farve
  Brug en tynd spids af en brow pen, udfyld huller og sparsomme områder ved at skabe nogle hårlignende strøg. Tegn korte, individuelle linjer, der efterligner naturlige øjenbrynshår. Påfør produktet i moderation for at opnå et naturligt look. For meget produkt kan få dine øjenbryn til at se overtegnede ud. For at undgå denne effekt, så påfør din brow pen gradvist. Hvis du ikke er så dygtig endnu, så kan du teste pennen på håndryggen ved at tegne et par linjer der.

Hvor kna man købe Nanobrow eyebrow pen?

Tag et kig på nanobrow.dk og udforsk hele kollektionen af professionelle make-up produkter til bryn!