Hvilken mascara vil fungere for dig? Opdag de bedste produkter!

Udgivet i Makeup ved Stylist

Mange kvinder er ivrige i søgningen på den bedste mascara. Derudover er der mange kvinder som har store forhåbninger til at en mascara kan give dem resultater som hos en salon. Det viser sig at flere mascaraer faktisk kan opfylde drømmen. Så det er tid til at lære dem bedre at kende.

Hvilken mascara viser sig at være den bedste

Kan mascaraer give dig en effekt ala falske øjenvipper?

Salon looket af smukke, lange og tykke øjenvipper med en perfekt kurve er en drøm hos alle kvinder. Dog er øjenvippe ekstensions, eller semi permanente vipper ikke for alle. Mange kvinder deler det samme problem efter at de har fjernet deres øjenvippe extensions, nemlig at deres naturlige øjenvipper var i virkelig dårlig forfatning, og det tog dem lang tid at gøre dem sunde igen.

Derudover er det ikke alle kvinder som elsker de permanente øjenvipper som man ikke kan lave om på i forhold til situationen. Det er derfor mascara er den bedst løsning.

Valget er dog ikke let. På skønhedsmarkedet er der så mange forskellige valg, og nye mascaraer bliver lanceret hver dag. Mange bliver reklameret for hos berømtheder, men ender med at være meget mere anderledes end man forventede.

Det er derfor vi her har gennemgået fire produkter som er designet til at kunne gøre dine drømme til virkelighed!

Tjek mascaraerne som kan pleje dine øjenvipper

Er det muligt at finde en mascara som ikke vil skuffe dig? Det viser sig at der faktisk findes sådanne produkter. Dog er det svært at finde dem. Derfor er det værd at være opmærksomme på produkterne i den følgende rangering!

1. Nanolash Mascara

Lederen, og den der indtager førstepladsen, er uden tvivl mascaraen fra Nanolash. I forhold til anmeldernes meninger er dette produkt det som sikrer perfektion når det kommer til øjenvipperne.

Du skal vide, at Nanolash brandet har taget sig af hver kvindes individuelle behov. Der findes nemlig hele to versioner af mascaraen:

Du kan uden problemer vælge den mascara som bedst passer til dine behov.

Går vi videre til de mere praktiske spørgsmål om denne mascara, er det helt sikkert værd at påpege børsten, som kommer med mascaraen fra Nanolash. Den er lavet af silikone og den har en perfekt form. På grund af den gode form, kan du nå selv de korteste vipper. Derudover, vil øjenvipperne være perfekt adskilte, og have et jævnt lag af mascara fra rod til spids.
Når det kommer til holdbarheden, er der heller ingen problemer her. Mascaraen smuldrer eller drysser overhovedet ikke, ligesom den heller ikke tværer ud, – selv ikke når den kommer i kontakt med fugt.

2. Lashcode Mascara

Andenpladsen går til mascaraen fra Lashcode. Dette produkt møder også forventningerne hos de fleste kvinder. Indledningsvis er det helt klart værd at bemærke at produktet virkelig holder exceptionelt længe. Brugerne beskriver ikke at mascaraen klumper, eller tværer ud på øjenvipperne. Selvom formlen ikke er vandfast, tværer den stadig ikke ud når den udsættes for fugt.
Mascaraen fra Lashcode er et produkt som gør øjenvipperne længere og tykkere. Fra det første strøg over vipperne med børsten, som desuden er formet helt perfekt, vil du mærke effekterne af denne mascara.

3. Laura Mercier Extra Lash Sculpting Mascara

Laura Mercier Extra Lash Sculpting Mascara er et anden product som fortjener opmærksomhed. Mascaraen har en optimalt formet børste som sikrer en præcis fordeling af produktet. Dog er børstehårene dog placeret med et stort mellemrum så du skal være forsigtig så dine øjenvipper ikke klistre sammen.

Produktets holdbarhed er måske ikke den bedste, men det fungerer ok. Dem der har prøvet mascaraen gør det dog klart at mascaraen begyndte at smuldre og drysse efter en dags brug.

4. L’Oreal Panoramic Curl Mascara

L’Oreal Panoramic Curl Mascara er et produkt som fås de fleste steder, og et produkt som mange kvinder sikkert kender til. Mascaraens formål er at give øjenvipperne en fin kurve, så de bliver smukt definerede. Efter at have påført lag nummer to, vil du helt sikkert opleve at kunne opnå tilfredsstillende resultater.

Børsten er ikke den værste, selvom den faktisk kan gøre påføringen af mascaraen lidt sværere for dem der har hængende øjenlåg. Holdbarheden på produktet viser sig at være et at de største problemer. Efter at have påført to lag begynder mascaraen allerede at drysse efter et par timer. Med et enkelt lag oplever dem der har prøvet den stadig at den drysser i løbet af dagen.

Hvilken mascara viser sig at være den bedste?

Alle skulle uden problemer kunne finde den mascara som passer til deres forventninger og behov. At mascaraen fra Nanolash kom først, og blev nummer et på vores rangliste er ikke så overraskende da den viser sig at være den bedste, og levere de bedste resultater.

Alle kvinder skal dog huske på at kun den perfekte mascara kan bringe de fulde potentiale frem i øjenvipperne.