Top 4 brynblyanter. Hvad bør du forvente af den bedste brynblyant?

Udgivet i Makeup ved Stylist

Ønsker og værdsætter du definerede øjenbryn med en perfekt form, der passer til dine ansigtstræk? For at opnå det fantastiske resultat er det værd at gå efter de allerede testede produkter, der har vist sig at have en forbløffende effektivitet, dvs. hjælper med at camouflere sparsomme områder og giver den ønskede holdbarhed.

Når du køber brynblyanter, bør du være opmærksom på de nuancer mærket tilbyder, og om de rent faktisk matcher din rigtige øjenbrynsfarve. Spørgsmålet om ydeevne med langtids hold bør også tages i betragtning.

Brug af produkter af højeste kvalitet giver dig mulighed for at definere dine øjenbryn uden besvær, hvilket giver dig det eftertragtede udseende.

Hvilken øjenbrynsblyant skal du så vælge? Vi præsenterer dig her for en top 4 rangering af de bedste brynprodukter, så du kan opnå en wauw-effekt!

1. Nanobrow Eyebrow Pencil

Den nøjagtige makeupblyant fra Nanobrow har en ultrafin spids, der fungerer uanset hvilken øjenbrynstype du har – hvad end den er tynd eller med brug for subtil definition. Takket være dette produkt kan du skabe meget tynde og fine linjer, der giver præcision og nøjagtighed.

Nanobrow Eyebrow Pencil formår at udfylder brynene med farve og dækker selv de allermindste hår. Du vil altid opnå de perfekt kortlagte drømmebryn!

Nanobrow-blyanten holder i længden og er yderst behagelig at bruge. Den fremhæver hver brynbue og hjælper med at udjævne brynlinjen. Aldrig har det været lettere at få den ideelle form.

Blyantens spids har den helt rigtige hårdhed og hjælper med at maskere samtlige huller og pletter. Perfektioneret øjenbryn ned til mindste detalje!

Nanobrow Eyebrow Pencil er en automatisk blyant, så du behøver ikke bekymre dig om at spidse den. Du skal blot trække den ud af hylsteret.

Nanobrow-blyanten findes i følgende nuancer: Blond, mørkebrun, espresso. Vælg en og glem alt om dine tidligere brynblyanter!

2. DIOR BACKSTAGE Diorshow Brow Styler

Dior-blyanten definerer øjenbrynskonturerne præcist og giver det perfekte look. Den tynde spids hjælper med at udfylde hullerne og fremhæve hårene. Uanset om du foretrækker “ingen makeup” looket eller et dristigere look – så vil Diorshow Brow Styler være det rigtige valg.

Denne brynpen findes i følgende tilgængelige nuancer: Universal brun, Universal Dark Brown, Rødbrun, Kastanje.

3. FENTY BEAUTY Brow MVP Ultra Fine Pencil&Styler

Denne professionelle brynblyant fra Fenty har en ultratynd, udtrækkelig spids, der lader dig definere dine øjenbryn nøjagtigt, som du vil. Dens største fordel er antallet af nuancer – der er hele 14 i alt! Du er sikker på at finde den nuance, der passer til din naturlige øjenbrynsfarve. Produktet er vegansk og har en vandfast, behagelig formel.

De tilgængelige nuancer er: Lysblond, Mellemblond, Mørk Askeblond, Blød Rød, Rødbrun, Ægte Rød, Mørk Rødbrun, Askebrun, Lysebrun, Mellembrun, Mørkebrun, Sortbrun, Blød Sort, Dyb Sort.

4. ANASTASIA BEVERLY HILLS Brow Wiz

En blyant med en udtræksspids vil helt sikkert appellere til de forventningsfulde og krævende brugere. Den fine spids giver præcis definition og udfylder de sparsomme områder. Takket være Anastasia Beverly Hills blyant vil du nemt kunne rette øjenbrynsformen. Dens tætte spoolie hjælper dig med at style, forme og farve brynene samt børste overskydende produkt ud.

Drømmer du om et naturligt resultat, der holder hele dagen? Formlen er har lang holdbarhed og er modstandsdygtig over for udtværing og glider ikke af, så vi er sikre på, at du vil elske denne brynblyant allerede fra første brug.

Påføringen er utrolig let og tager ikke lang tid. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz er et vegansk produkt, der fungerer for enhver øjenbrynstype.

De tilgængelige nuancer: Blond, Gråbrun, Karamel, Blød Brun, Medium Brun, Rødbrun, Chokolade, Ibenholt, Mørkebrun, Granit.

Hvordan bruger man brynblyanter til øjenbrynsmakeup?

Dette er utvivlsomt en af de nemmeste brynmakeupmetoder. Husk et par enkle trin:

1. Kontroller, om blyanten er spidset. Hvis du ejer en automatisk en af slagsen, skal du springe dette trin over.

2. Skitser øjenbrynene, fokuser først på den indre del.

3. Udfyld den oprettede form med farve.

4. Fremhæv de nederste kanter og brynhaler kraftigere. Lad de øverste linjer være lidt lettere dækket – dette vil give en mere naturlig effekt.

Sådan!