Teint Couture Long-Wearing Fluid Foundation Broad Spectrum SPF 20 fra Givenchy

Udgivet i Nyheder ved Stylist

Det eneste vi har at sige om Teint Couture Long-Wearing Fluid Foundation Broad Spectrum SPF 20 er at produktet udjævner hudens tone og camouflerer misfarvninger og skønhedspletter Derudover tilbyder produktet god dækning af mørke rande under øjnene. En af det flydende produkts andre fordele er at den tilbyder fugtning, glathed, og et naturligt highlight til teinten. Denne foundation beskytter mod solens stråler med solcremebeskyttelse faktor 20, så man ikke behøver at bekymre sig om UVA og UVB stråling. Teint Couture Long-Wearing Fluid Foundation kan købes i en gennemsigtig flaske med pumpedispenser. Denne type applikator gør det nemt at bruge produktet, da man kun får dispenseret den nødvendige mængde. Derudover kan produktet købes i otte forskellige farveskemaer: Shell, Sand, Beige, Honey, Gold, Ginger, og Amber.

Givenchy Long-Wearing (3)

Hvordan anvender man produktet?

Først og fremmest skal man vælge den rigtige foundation nuance. Hvordan gør man det? Det anbefales som regel at man vælger nuancer efter man har set dem i naturligt lys, men det er desværre ikke altid muligt. I langt de fleste tilfælde køber man jo produkter i kosmetikbutikker hvor man ikke må gå udenfor for at prøve foundation. Der er heldigvis en måde at komme udenom denne regel på – dub lidt foundation på din hage og nakke, vent til den blander sig med sin teint, og køb den når du har set at den har opnået det ønskede resultat. Lad være med at teste foundation på dit håndled. Det er desværre en fejl de fleste kvinder begår. Produktets nuance skal jo matche farven på dit ansigt, ikke dit håndled.

Givenchy Long-Wearing (2)

Ved du hvordan man anvender Givenchys Teint Couture Long-Wearing Fluid Foundation Broad Spectrum SPF 20? Da det er et flydende produkt er det nemt at påføre med en makeup børste eller svamp, men det kan også sagtens påføres med fingerspidserne. Som vi har nævnt tidligere bør man altid vælge den flade børste til dette produkt, for at gøre anvendelsen så nem som mulig. Hvis man helst ikke vil bruge en børste kan man også vælge at bruge en makeup svamp. Hvis man bruger fingerspidserne skal man bare dubbe Teint Couture Long-Wearing Fluid Foundation Broad Spectrum SPF 20 direkte på huden. Der er dog et problem vi bør nævne: man skal også anvende produktet på hagen, kæben, og nakken, samt oppe bag ørene. Hvis man fravælger dette trin opnår man en uønsket maskeeffekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *