Idol Lash øjenvippe serum

Udgivet i Anmeldelse ved Stylist

idol_lash_bottle
Effektivitet: 8.2
Kapacitet: 5 ml
Internetbutik: https://idollash.com

Den næste mulighed for smukke og lange øjenvipper er Idol Lash øjenvippe serum. Det ligner en klassisk mascara, men har en tynd børste istedet for en mascara-pensel. Det er effektivt men dets pris er ikke fyldestgørende i forhold til effekterne. Hvis du påfører det hyppigt, øger den øjenvippernes vækst og forbedrer deres tilstand. Det er dog desværre alt hvad denne simple øjenvippe-forstærker tilbyder.

Idol Lash øjenvippe serum
Det er let genkendeligt takket være en intens himmelblå flaske. Størrelsen af Idol Lash serum er meget lig en lille mascara. Dets kapacitet – 5 ml – er lidt større end en standard øjenvippe vækstfremmer. Serummet varer seks måneder eller lidt mere. Det klare og semi-flydende serum er indkapslet i en lille himmelblå plastikflaske. Det har ingen duft. Du påfører produktet med en syntetisk tynd børste.

Hvordan virker Idol Lash øjenvippe serum?
Selvom Idol Lash serum er større og holder længere, formår det ikke at levere overraskende bedre effekter. Det er et produkt der forlænger og fortykker vipperne på samme måde som mange andre forstærkere. Men du vil ikke se effekten på en gang. Du skal vente et par uger efter hyppig behandling. Aktive ingredienser stimulerer vækst og gør vipperne stærkere, fugtede og nærede. Som konsekvens tager de sig bedre ud. Idol Lash er ikke et produkt der ændrer dine øjenvipper totalt. Deres udseende vil blive forbedret, givet at substanserne virker for os.

Påføringsmetode
Igen, ingen overraskelser. Idol Lash øjenvippe serum kommer med en tynd børste der tillader påføring. Øjenlågene skal være grundigt rensede og tørre. Påføringen kan tage et par minutter. Du bør gøre det om aftenen før sengetid, så du kan påføre make-up den næste dag. Du skal være forsigtig med den mængde du påfører. Serummet kan dryppe dig i øjnene, hvilket bør undgås.

idollash_logo
Effektivitet: 8.2
Kapacitet: 5 ml
Internetbutik: https://idollash.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *