Lilash øjenvippe serum

Udgivet i Anmeldelse ved Stylist

lilash_eyelash_serum
Effektivitet: 8.9
Kapacitet: 2 ml
Internetbutik: https://lilash.dk

Det mest karakteristiske træk ved produktet er en sort beholder med violette elementer. Lilash ser meget fin ud, men adskiller sig lidt fra andre mere professionelle brands. Dets opgave er at fremme væksten af øjenvipperne og gøre vipperne stærkere. Dog er vores vippers tilstand før behandling meget vigtig i forbindelse med denne forstærker. Det er sværere at genoprette sundheden hos meget skadede vipper. Desværre er Lilash serum ikke i stand til at give sådan en dybdegående virkning.

Lilash øjenvippe serum
Den kommer i en mørk to-farvet boks. Selve Lilash serummet (eller flasken) er sølv og ret lille. Der er to kapaciteter tilgængelige: den store på 4 ml og en mindre på 2 ml. Den lille sølvfarvede plastikbeholder har ikke noget der adskiller den fra andre øjenvippe serummer. Standard emballage, typisk applikator, farveløs og vandet Lilash serum.

Hvordan virker Lilash øjenvippe serum?
Afhængigt af størrelsen vi vælger, varer behandlingen mellem tre og seks måneder. Hvis Lilash forstærker er vores valg, vil det være en god idé at gå for den store størrelse. Den stimulerer effektivt vippernes vækster, fortykker dem en anelse og giver øjet definition. Lilash serum gør vipperne stærkere uge efter uge, såfremt det bliver påført hyppigt. Du burde kunne se en effekt efter et par uger. Det er dog ikke det bedste produkt.

Påføringsmetode
Måden at påføre Lilash øjenvippe serum bringer ingen overraskelser. Det har en tynd børste med ret hårde børster. At fordele serummet på vippernes rødder er ret simpelt med denne applikator. En tynd streg på hvert øjenlåg er nok til at få Lilash til at virke. Det er vigtigt at påføre det på ren hud og ikke bruge for meget af det. Du skal være opmærksom på at det skal påføres hver dag.

lilash_logo
Effektivitet: 8.9
Kapacitet: 2 ml
Internetbutik: https://lilash.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *