iGlow øjenvippe serum

Udgivet i Anmeldelse ved Stylist

iglow_serum_bottle
Effektivitet: 6.5
Kapacitet: 3.0 ml
Internetbutik: https://www.iglow.se

Den mest populære mellem norske øjenvippe serummer, og dedikeret til daglig pleje. 8 ugers hyppig påføring bør kraftigt fremme væksten af øjenvipperne. iGlow øjenvippe serum indeholder en masse planteekstrakter. Der er intet usædvanligt ved serummets design. Det kommer i en gylden flaske der er sikret i en violet papæske.

iGlow øjenvippe serum
Når du køber serummet, får du en stor emballage. Den violette boks med elementer af hvid og billeder af øjenmake-up ser ikke tiltrækkende ud. En intens gylden plastikflaske er heller ikke imponerende. Det norske firma har bestemt ikke tænkt meget over designet. Derudover kommer iGlow serummet i en standard kapacitet. Flasken er handy. Applikatoren – en tynd, orange, syntetisk børste – ligner en eyelinerpensel.

Hvordan virker iGlow serum?
Behandlingen skal vare mellem 3 og 5 måneder. Det stemmer dog ikke helt overens, og kan vække tvivl om formularens effektivitet. iGlow serummets opgave er at styrke vipperne og stimulere deres vækst. Leverandøren lover at du vil se effekter efter 3 uger, men i nogle tilfælde først efter 8 uger. En anden uoverensstemmelse beviser at iGlow serummet ikke virker ens for alle. Serummet bør stimulere hurtigere vækst af vipperne, og gøre dem mørkere og tættere. Det er et effektivt øjenvippe serum, men dets virkning afhænger af individets modtagelighed for aktive ingredienser.

Påføringsmetode
iGlow øjenvippe serum er ret nem at bruge. Vi skal følge et par trin. Tag børsten ud af flasken og fjern overskydende serum. Tegn en tynd linje på den øverste vippekant. Folderen siger ikke noget om fjernelse af make-up, men det er bedst at gøre det. Hvis du påfører serummet til beskidt hud, vil det ikke virke. Du skal vente til serummet er helt absorberet.

iglow_logo
Effektivitet: 6.5
Kapacitet: 3.0 ml
Internetbutik: https://www.iglow.se

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *