Hair Plus øjenvippe serum

Udgivet i Anmeldelse ved Stylist

hair_plus_bottle
Effektivitet: 7.3
Kapacitet: 4.5 ml
Internetbutik: https://hairplus.dk

Det er et ret bekosteligt tilbud, og populær blandt kvinder der vil have deres øjne til at se attraktive ud. Hair Plus serum vil ikke kunne erstatte din mascara, men den kan virke som en interessant forstærker. Desværre svarer kvaliteten ikke til prisen. For at gøre tingene værre, fjerner den lysten til at købe produktet.

Hair Plus øjenvippe serum
Facevolution kan ikke beslutte sig på et design, og derfor er der forskellige versioner tilgængelige. Den første version af Hair Plus serum blev lanceret i en sort flaske med orange skrift. Nu er det oftere en guld og sortfarvet lille glass. Der er kun en størrelse tilgængelig med det farveløse og semi-flydende serum. Desværre er Hair Plus en af de dyreste muligheder og giver dårligere resultater end dets konkurenter.

Hvordan virker Hair Plus øjenvippe serum?
På grund af en større kapacitet, varer Hair Plus serum mellem seks og op til ni måneder. Hvis vi påfører for meget, vil det være mindre effektivt og virksomt. Hvis du bruger Hair Plus serum ordentligt, gør det vipperne tættere og længere, så de indrammer øjet mere udtryksfuldt. De første tegn på nærede og stærkere vipper bør ses efter cirka fire uger.

Påføringsmetode
Modsat lignende produkter, har Hair Plus øjenvippe serum en tykkere børste, og derfor kræver påføringen mere koncentration. Serummet skal påføres til rene og tørre øjenlåg. Det skal bruges dagligt, så du skal afsætte noget tid inden du gør i seng, efter at have fjernet make-up. Du skal huske at bruge produktet, for kun hyppig påføring giver effekter.

hairplus_logo
Effektivitet: 7.3
Kapacitet: 4.5 ml
Internetbutik: https://hairplus.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *