Kunsitge øjenvipper fra Nanolash – DIY Lash Extensions – Opdag en ny sensation!

Øjenvipper – selvom de er lavet af skrøbelige hår, kan de fremhæve enhver kvindes blik. Dog er de generelt tynde og meget fine. Derfor eksperimenterer kvinder ivrigt med forskellige skønhedsprodukter. En helt klar gamechanger er for nyligt dukket op – disse er klynge øjenvipper som kan påsættes derhjemme fra Nanolash! Er dette mon løsningen på alle øjenvippeproblemer?

DIY Lash Extensions nanolash

Hvorfor bliver øjenvipper svage og falder af?

Mange kvinder over hele verdenen oplever problemer med deres øjenvipper. Desværre er der mange faktorer som kan have indflydelse på deres tilstand, og ikke alle af dem afhænger af hvordan du plejer dine vipper.

Tilstanden af øjenvipper kan blive påvirket af forkert kost, og mangel på biotin. Selvfølgelig kan aggressive og hyppige skønhedsbehandlinger også bære den del af skylden. Semi permanente øjenvippe extensions over mange år er også en af grundene til negative konsekvenser for vipperne. Der viser dig at fjernelse af makeup, og brugen af mascara kan svække vipperne betydeligt.

Genetiske og geografiske faktorer spiller også en rolle, og er værd at nævne. Det er ikke alle kvinder som er velsigtet fra naturens side med lange og tykke vipper med en god kurve. På den anden side er vi på vores breddegrader udstyret med lysere vipper hvilket selvfølgelig også påvirker deres definition, eller mangel på samme.

Men Nanolash er brandet som har fundet den perfekte løsning. DIY Lash Extensions overbelaster ikke de naturlige vipper – disse individuelle klyngevipper er nemlig påsat under de naturlige vipper, 1 mm fra den naturlige vippekant og denne påsætning er nem at udføre derhjemme!

nanolash DIY Lash Extensions

Hvordan fungerer – DIY Lash Extensions fra Nanolash?

DIY Lash Extensions tilbyder en simpel og nem påsætning af øjenvippe extensions på kun 10 minutter! Derudover holder de i 5 dage. Ingen kvinde bør opleve problemer med at påsætte disse falske øjenvipper.

Disse individuelle klyngevipper vipper til påsætning derhjemme kommer i to versioner. Den første er en boks med kun klynge øjenvipper. Den indeholder 36 kunstige øjenvipper som er klar til at blive påsat. Disse øjenvippe extensions kommer  i 3 længder (10, 12 og 14 mm) og 8 styles du kan vælge fra.

Den anden mulighed er et komplet sæt fra Nanolash. Det fungerer fint for kvinder som ikke i forvejen har alt tilbehøret der skal til for at påsætte vipperne.

Gør-det-selv klynge vippe extensions sættet indeholder:

  • Nanolash bonder – En 5 ml vippelim også blender den naturlige øjenvippefarve og de kunstige øjenvipper sammen;
  • Nanolash remover – Denne (5 ml) opløsning hjælper med at fjerne de falske øjenvipper uden at skade de naturlige vipper;
  • Nanolash sealer – Designet til at fjerne den klistrede overflade fra vipperne (5 ml);
  • Vippeværktøj – Lavet af rustfrit stål.

DIY Lash Extensions er lavet af let materiale, og du opdager nærmest ikke at du har dem på.

Sådan påfører du falske øjenvipper derhjemme

Hvordan påsætter man de individuelle cluster vipper fra Nanolash derhjemme?

Cluster øjenvipper fra Nanolash til at påsætte derhjemme skal ikke tage mere end 10 minutter. Du skal fjerne al makeup først, og derefter;

  • Påfør et tyndt lag bonder og vent 30-60 sekunder for at det bliver klistret;
  • Påfør vippen 1 mm fra din naturlige vippekant;
  • Færdiggør ved at bruge sealeren.

DIY Eyelash Extensions er designet til at sikre at alle kvinder let kan finde ud af at påsætte kunstige vipper derhjemme.

En gamechanger – DIY Lash Extensions opsummering

DIY Lash Extensions står helt sikkert ud fra konkurrencen. Disse falske øjenvipper til at påsætte derhjemme fås i flere forskellige længder og styles. Dette giver kvinder muligheden for at vælge både et nedtonet vippelook til hverdag, eller ”Russian volume” hvis de vil have det lidt vildere.

De lette individuelle klyngevipper sidder på en fleksibel sort strimmel som gør dem nemme at påsætte, og skjuler overgangen fra de naturlige vipper til de kunstige øjenvipper. Påsætningen tager kun 10 minutter, og holder helt op til 5 dage.

DIY Eyelash Extensions overbelaster ikke dine naturlige vipper, og giver dig mulighed for at skabe et midlertidigt lash look som du kan ændre når du vil. Disse øjenvippe extensions er det perfekte valg til bryllupper, og store byture, men også hvis du blot skal på en spontan gåtur.

Producenten har sørget for at de er enkelte, sikre og behagelige at bruge. Takket være disse kunstige øjenvipper du selv kan påsætte derhjemme fra Nanolash behøves du aldrig mere bekymre dig om dine egne naturlige vippers tilstand. På 10 minutter kan du rette uperfektheder.