Mød NANOIL – den bedste olie for hårstyling og beskyttelse

naturlig hårolie - Nanoil

Hvordan ved du at dit hår er svært at style? Det afviser vand og tager en masse tid at tørre. Eftersom at hår som dette har svært ved at absorbere vand, kan brugen af stylingprodukter også vise sig at være besværlige og ineffektive. Denne hårtype kræver præcis pleje.

Der er forskellige typer af hår, f.eks. kruset og volumeniøst. Dog fokuserer vi på problemet med fladt hår i denne artikel. Hvis dine hårstrå falder tungt over dine skuldre – så har du sikkert hår med lav porøsitet og kender ulemperne ved denne hårtype.

Hår med lav porøsitet – hvad betyder det?

Vi misunder kvinder der har hår med lav porøsitet – lige, glat, skinnende. Desværre er vi ikke klar over hvor mange problemer og begrænsninger denne hårtype medfører. For eksempel valget af ordentlige hårplejeprodukter. De fleste produkter har for tunge formularer, der sidder på håret i stedet for at gennemtrænge det. De tynger håret ned og gør håret fedtet hurtigere. Derfor kan vi ikke sige at det er en effektiv hårpleje.

Yderligere, så modstår hår med lav porøsitet krøllejern. Varmestyling og forskellige produkter vil ikke virke i dette tilfælde. Det er nemt at forværre denne hårtypes tilstand og øget dets porøsitet. Der rådes til at gå efter beskyttelse mod skadende faktorer og tænke på en alternativ måde at frembringe krøllerne. Istedet for at kæmpe med et tæt knyttet lag af kuticula hos hår med lav porøsitet, er det en bedre idé at finde passende og ordentligt udvalgte vegetabilske olier.

Du behøver ikke længere at søge efter det perfekte produkt!
Sig farvel til hår der tynger dig ned!
Tiden er kommet til ideelle krøller og fuld beskyttelse!

NANOIL FOR HÅR MED LAV PORØSITET

Sammensætningen af Nanoil. Hvad dækker det? Hvordan virker det?

Nanoil for hår med lav porøsitet er en af de tre versioner af Nanoil. Det er udviklet for hår der har et tætknyttet lag af kuticula. Derfor er olier, der er rige i mættede fedtsyrer, de primære ingredienser. Hvilke olier indeholder den?

En meget populær olie er kokosolie (forkert brugt til skadet hår) som nærer hårfibrene og laver et beskyttende lag. Den anden er arganolie – kendt som det flydende guld – fordi den leverer naturlig varmebeskyttelse og arbejder som en fantastisk primer før styling. Derudover booster castor olie hårvæksten og fremhæver naturlig glans. Amazone-komponentet cupuacu smør sikrer elasticiteten og fugten. En anden smør der er inkluderet er sheasmør som forhindrer dehydrering af håret.

Cederolie, udvundet af sibirisk fyrretræ, er en meget interessant ingrediens. Den er perfekt for vores hovedbund – regulerer pH-værdi, renser og forbedrer hovedbundens funktion. Der er også blevet gjort plads til olie fra passionsfrugt (maracuja) – en fremragende antioxidant der hæmmer ældningsprocessen af hår. Sidst men ikke mindst: monoi olie (styrker det vand-lipide lag) og babassu olie (letter frisering og behandling, og giver sårbare hårspidser konstant beskyttelse).

Der er nogle flere!

Nanoil for hår med lav porøsitetindeholder seks ekstra ingredienser der giver en meget vigtig virkning. De mest interessante er to innovative sammensætninger: Kerastim – virker mod hårtab, og Baicapil – fremmer hårvæksten. Yderligere inkluderer produktet UV-filter som er vigtigt for denne hårtype og beskytter mod sollyset. Der er også panthenol som holder håret voluminøst. Sammensætningen af Nanoil for hår med lav porøsitet er også blevet beriget med to vitaminer. Vitamin A forhindrer håret i at falde ud. Vitamin E bekæmper frie radikaler der kan svække håret.
Vi bør også nævne at Nanoil for hår med lav porøsitet er det eneste produkt der virker både på hårets overflade og inde i hårstrukturen og hovedbunden. Der er intet andet produkt der er så komplekst. Det forskønner og skærmer ikke blot håret, men styrker også den vand-lipide barriere i hovedbunden. En sund hovedbund betyder vitale rødder og smukt hår.

Nanoil indpakning. Elegance og Modernitet

Det er umuligt ikke at lægge mærke til Nanoil hårolier. Hele serien ser meget elegant ud. Du føler at du holder noget luksuriøst. Nanoil for hår med lav porøsitet kommer i en flaske med 100 ml. Den virker større ved første øjekast på grund af et meget tykt glas der beskytter det værdifulde produkt. Den simple flaske i sort og guld ser meget imponerende ud. Den skinnende og sorte boks laver en spektakulær sammensætning sammen med produktet.
den bedste hårolie - Nanoil
Den effektive formular af Nanoil for hår med lav porøsitet – den gyldne, vægtløse olie med fantastisk absorbering. Den usædvanlige applikator ligner ikke de små, simple dispensere. Det er en ekstrem komfortabel pumpe med en flad, ret stor ende der perfekt passer til vores fingerspidser. Som resultat kan vi udmåle den rette mængde af produktet, hvilket gør påføringen hurtig og behagelig.

Anvisninger for brug af Nanoil hårolie. Gør det på din egen måde

En anden innovation ved Nanoil, er påføringsmetoden. Nanoil for hår med lav porøsitet (såvel som andre udgaver) kan blive brugt på en lang række måder. Det kan blive påført både i hår og hovedbund fordi den er rig på fordelagtige substanser. Formularen er fri for silikoner, parabener og skadelige substanser, derfor stopper den ikke porene i huden, forstyrrer talgkirtlernes processer eller irriterer hovedbunden. Nanoil for hår med lav porøsitet er en perfekt løsning.
Metoden og tidspunktet for påføring er op til dig. At du er systematisk, er det eneste krav du skal opfylde. Kun hyppig levering af værdifulde næringsstoffer til håret og hovedbunden vil garantere en effekt. Nanoil for hår med lav porøsitet kan blive påført om aftenen, morgenen, eller i løbet af dagen. Det passer til oliebehandling af tørt eller vådt hår. Du kan bruge det før eller efter hårvask, før eller efter hårstyling. Der er hundredevis af muligheder og valget af den ideelle påføringsmetode afhænger af dine behov og mængden af tid du har til rådighed.

17 kommentarer “Mød NANOIL – den bedste olie for hårstyling og beskyttelse”

 1. Lisa

  Jeg kan bare ikke overtale mig selv til hår oliering, jeg er bekymret for at det vil overbebyrde det endnu mere. Jeg kan ikke tro at en fedtet olie vil være i stand til at hjælpe med at bekæmpe fedtet hovedbund

  Svar
  • Agnes

   denne olie hjalp mig en del. Jeg brugte forskellige shampoo, hovedbundscremer, renser, men selv hvis de hjalp, var det kun midlertidige effekter og problemer opstod snart igen når først håret blev vant til produkterne så først begyndte jeg at bruge kokosolie

   Svar
 2. Lene99

  Jeg elsker sheasmør, det virker godt for mit hår, men på det seneste har jeg læst at hår oliering giver bedre resultater når du kombinerer et par olier, så jeg begyndte at lede efter denne type produkt og jeg vil helt sikkert gå efter denne olie på grund af dens fantastiske ingredienser

  Svar
  • Justine

   mit hår kan ikke lide sheasmør så meget men det er min yndlingscreme til kroppen!

   Svar
 3. Katja

  indpakningen er rigtig fin og elegant men for dyr

  Svar
 4. Pia M

  at være systematisk er ret hårdt for mig, jeg mister nemt gejsten

  Svar
 5. Janne@

  Jeg har olieret mit hår i de sidste to år og jeg påførte flere forskellige olier men har aldrig haft den her. Jeg vil gerne teste den for jeg elsker olieblandinger o den her har fantastisk anmeldelser

  Svar
 6. Anette27

  ud af ingreidenserne i kompositionen, kender jeg castorolie, kokosolie og sheasmør hvilket er derfor jeg blev behageligt overrasket med nanoils konsistens, den er meget let og dermed nem at påføre, og tro mig, jeg kæmper hver gang jeg vil påføre castorolie. Så i løbet af den sidste måned har jeg brugt serum og lige nu, kan jeg sige at mit hår ser langt bedre ud. et jeg helst vil have, er at have mere hår end nu og jeg er virkelig nysgerrig omkring hvorvidt det vil blive forbedret

  Svar
 7. SommerFugl

  min oplevelse med castorolie er ikke den bedste, først var det meget svært at påføre fordi det er meget klistret og så troede jeg at jeg aldrig ville kunne vaske det ud. Jeg tror jeg har vasket håret sådan 5 gange

  Svar
 8. Caroline

  Det er så godt at ud over olier (fordi alle kunne blande olier) er der også ekstra ingredienser såsom kerastim og baicapil

  Svar
 9. Maddie87

  efter min meninger, er det det bedste hårprodukt jeg nogensinde har brugt

  Svar
 10. Amanda

  min ven har den samme olie og hun elsker den, jeg påførte den til mit hår og jeg tænkte at mit hår har lav porøsitet såvel som det var en katastrofe, det så slet ikke godt ud

  Svar
  • Kitty_

   Måske er det et spørgsmål om påføringsmetoden. Ikke enhver hårtype vil drage nytte af den samme brugsmetode. For eksempel virker det slet ikke at påføre olier til vådt hår og det samme med oliering natten over. To timer maks er nok, hvis jeg lader det sidde længere, ser håret heller ikke godt ud.

   Svar
 11. AngelaJ

  Jeg bruger i øjeblikket nanoil for hår med høj porøsitet, mit mål er at sænke porøsiteten og lav porøsitet ville være ideelt. Jeg ved at mange piger har formået at gøre det takket være disse olier

  Svar
  • Kaja

   I øjeblikket påfører jeg hørfrøolie til mit hår med høj porøsitet og jeg regner også med at sænke min porøsitet

   Svar
 12. M_Mus

  Jeg var ikke imponeret over den her olie, den er ret okay men jeg ved stadig ikke om jeg vil købe endnu en flaske, der er et par andre olier der skal testes

  Svar
 13. Annika

  jeg har påført castorolie i årevis til min hovedbund og kokosolie til mit hår og Det har altid taget tid og kræfter at få mit hår til at se virkelig godt ud. Den første gang jeg læste om den her olie blev jeg så hyped at jeg bare bestilte den. Den er så god at den kan påføres til hovedbunden og håret. Jeg kan ikke vente!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *