Opskriften på maske til hår med æg og hvorfor det er en god idé Opskriften på maske til hår med æg og hvorfor det er en god idé

Udgivet i Anmeldelse ved Stylist

Opskriften på en hårmasker med æg

Masker med æg er en fantastisk måde at få dit hår til at blive sundere og blankere på. Æg har flere fordele til håret og ofte er det enkelt og hurtigt at lave. Her er et eksempel på en hårmaske, der indeholder æg:

  • 2 æg
  • 2 tsk olivenolie
  • 2 tsk honning

Start med at tage æggene og pisk dem i en skål. Tilsæt olivenolie og honning, og bland det hele sammen. Den sammensatte maske bør være lidt tyk. Når masken er færdig, skal den børstes langsomt og forsigtigt ind i håret og hovedbunden. Massér forsigtigt masken ind i håret, når den er påpladset. Lad masken virke i et par minutter og skyl det efterfølgende grundigt med rent vand.

Når masken er blevet skyllet af, kan det være et godt resultat at føntørre og style håret som sædvanligt. Du vil hurtigt mærke resultatet af denne hårmasker, da håret bliver blødt og sundt og med mere glans.

Er æg godt for håret?

Æg er en god kilde til protein, som brugeres til at hjælpe med at reparere skørt og beskadiget hår, herunder skadede og slidte spidser. Æg har også vigtige vitaminer og mineraler, som er gode til at sikre, at håret forbliver sundt og stærkt.

Fedtsyrer som æg indeholder er en vigtig ingrediens i mange hårprodukter og conditionere, da disse fedtsyrer er vigtige til at hjælpe med at holde håret fugtet og er fantastisk til at tilføje det glans. Æg har også en lang række andre fordele såsom at fjerne tørt hår, bidrage til at reducere sprinkle og styrke hårrødderne.

Derudover er æg også godt for at afbalancere hårets PH-værdi og selvom det kan være godt til at behandle problemområder som fedtet hår, er det vigtigt at tage et kig på kost og livsstilsvanerne, når det kommer til at fjerne overskud af fedt.

Fordele ved at bruge æg

Der er mange fordele ved at bruge æg til håret og her er nogle af dem:

  • Etik Hudens og hårets fugtighedsbafler er øget
  • Booste volume og tykkelse
  • Reducere tørhed i hovedbund og håret
  • Reducere fedtet hår
  • Stimulerer væksten af nye hårstrå
  • Styrker og reparerer skørt og beskadiget hår
  • Let hydrering

Konklusion

På grund af de mange fordele ved æg, kan vi se, at æg er et godt produkt at bruge, når det kommer til at holde håret sundt og glansfuldt. Det er let at bruge og er økonomisk. Det er en nem måde at opnå sundt hår på, og med masker som den, vi har lavet, er det lettere end nogensinde for enhver at få et smukt og sundt hår.