Neulash øjenvippe serum

Udgivet i Anmeldelse ved Stylist

neulash_bottle
Effektivitet: 8.0
Kapacitet: 3.2 ml
Internetbutik: https://skinresearchlabs.com

Forlængende og fortykkende Neulash serum er en af mulighederne for de kvinder der søger et effektivt og vækstfremmende øjenvippe serum. Det er effektivt men har ingen ekstraordinære egenskaber. Det er anbefalet til korte, tynde og sparsomme vipper. Den sølvfarvede Neulash serum kommer i to størrelser. Prisen er uden tvivl for høj for et produkt der tilbyder denne virkning.

Neulash øjenvippe serum
Sølvflasken fanger øjet. Den metalliske flaske med sort skrift ser dyr og original ud. Den kommer i en hvid og blå papæske der ligner emballage til en slags medicin. Dog bør Neulash også være effektiv og ikke bare pæn. Det klare og delikate serum kommer i flasker af to størrelser (3.2 ml og 6 ml) som du kan vælge efter behov.

Hvordan virker Neulash øjenvippe serum?
Det velkendte Neulash øjenvippe serum er en af de dyreste vækstfremmende produkter til øjenvipper. Den mindre udgave varer to måneder, mens den større udgave varer fire måneder. Det er ikke imponerende sammenlignet med andre serummer. De første effektiver skulle dukke op efter flere ugers brug, men Neulash serum formår ikke at levere de resultater som vi ville forvente til sådan en pris. Serummet gør vipperne længere og tykkere, og de ser tættere ud.

Påføringsmetode
Neulash-flasken er udstyret med en hård, tynd børste der letter påføringen, såfremt vi ved hvordan det skal udføres. Neulash øjenvippe serum bør fordeles på øjenlågene så tæt på vipperne som muligt. Påføringen bør gentages hver dag, og altid efter en gennemgående fjernelse af make-up – det er altafgørende.

neulash_logo
Effektivitet: 8.0
Kapacitet: 3.2 ml
Internetbutik: https://skinresearchlabs.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *