Lash Boost øjenvippe serum

Udgivet i Anmeldelse ved Stylist

lash_boost_eyelash_serum
Effektivitet: 6.7
Kapacitet: 3 ml
Internetbutik: https://www.catrice.eu

Catrice har lanceret Lash Boost øjenvippe serum. Mange kvinder kan lide dette produkt. Det er effektivt, men ikke et af de mest effektive vækstfremmende øjenvippe serummer. Lash Boost øjenvippe serum med de karakteristiske sorte og hvide farver, er meget nyttigt når det vigtigste for dig er at nære vipperne. Desværre er det alt hvad vi får.

Lash Boost øjenvippe serum
Den ser meget fin ud. Designet adskiller sig fra andre produkter. Den lille plastikflaske er sort og hvid. Lash Boost serum har en sølvfarvet top med en tynd børste. Selvom den ikke koster meget, ser den ret imponerende ud. Vi er dog mere interesseret i effekterne. Virkningen af denne klare, lette formular er meget vigtigere.

Hvordan virker Lash Boost øjenvippe serum?
Leverandøren præsenterer Lash Boost som et vækstfremmende øjenvippe serum til om natten. Der nævnes to egenskaber ved produktet – det skal påføres hver aften og det booster hårvæksten. Teoretisk set bør øjenvipperne blive 18% længere. I praksis er resultaterne varierede. Patrice Lash Boost serum forbedrer helt sikkert øjenvippernes tilstand og har en positiv effekt på deres helbred. Du kan observere effekten af forlængelse og pænere vipper efter omkring fire uger.

Påføringsmetode
Meget lig andre produkter, så er der intet usædvanligt ved påføringsmetoden. En standard, tynd børste bruges til at fordele serummet på vippekanten. Du skal rense øjenlågene før påføring, for selv den mindste ujævnhed kan forstyrre produktets virkning. Påføringen skal udføres hver dag, helst om aftenen efter al make-up er fjernet. Hyppighed er essentielt. Kun således vil serummet virke.

lash_boost_logo
Effektivitet: 6.7
Kapacitet: 3 ml
Internetbutik: https://www.catrice.eu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *