Rapidlash øjenvippe serum

Udgivet i Anmeldelse ved Stylist

rapidlash_eyelash_serum
Effektivitet: 8.6
Kapacitet: 3 ml
Internetbutik: https://rapidlash.com

Rapidlash øjenvippe serum er en af de hyppigst anbefalede. Der er delte meninger omkring denne øjenvippe forstærker. Den virker for nogle piger, mens andre ikke får nogen synlige effekter. Det betyder at virkningen af Rapidlash serum afhænger af individets modtagelighed over for serummets sammensætning. 

Rapidlash øjenvippe serum
Når det angår emballagen, så adskiller Rapidlash serum sig ikke fra flokken af vækstfremmende øjenvippe serummer. Det er indkapslet i en sølvflaske lavet med mat plastik, med et svagt logo og noget basal information. Selve serummet er vandet og næsten farveløst. Et typisk produkt uden nogen karakteristiske træk der ville vække vores interesse og fremme købelysten.

Hvordan virker Rapidlash øjenvippe serum?
Rapidlash øjenvippe serum er blevet lavet til at forbedre øjenvippernes tilstand. Dets ingredienser bidrager til at få sunde øjenvipper igen. Nærede og stærke øjenvipper vokser længere ud. Rapidlash serum har givet synlige forbedringer og forlængelser i mange tilfælde. På den anden side er der en række forbrugere der ikke har bemærket positive resultater. En flaske Rapidlash varer seks måneder, givet at vi følger de instruktioner der er forbundet med påføringen.

Påføringsmetode
Rapidlash øjenvippe serum har en tynd børste der gør påføringen meget nemmere. Det er et produkt der nærer vippernes hårsække, så det skal fordeles på vippekanten. Du skal påføre produktet meget præcist. Hvis du ikke gør det ordentligt, vil Rapidlash ikke give de lovede resultater. Hyppighed (daglig brug) er altafgørende såvel som en omhyggeligt renset hud før behandling.

rapidlash_logo
Effektivitet: 8.6
Kapacitet: 3 ml
Internetbutik: https://rapidlash.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *