TOP 5 øjenbrynspenne – hvilken er den bedste? [RANCERING]

Udgivet i Skønhedstrends ved Stylist

Brynpenne er perfekte til at skabe et skarp brynlook. Hvilken pen kan give dig de øjenbryn som du altid har drømt om?

Vi har lavet en liste over de bedste øjenbrynspenne der sikrer dig fantastiske resultater. Hvis du vil finde det produkt der passer bedst til dig så sørg for at tjekke vores top produkter ud!

TOP 5 brynpenne

1. Nanobrow Microblading Pen – en brynpen, der gør underværker!

Dette produkt er uden tvivl det bedste produkt til styling at dine bryn, da det virker uanset om dit problem er områder med manglende hår, eller hvis du bare har brug for en mere let bryndefinition. Nanobrow brynpennen tegner ultratynde linjer, så du nemt kan skabe hårlignende strøg. Nanobrow Microblading Pen giver dine bryn et microblade-look uden at du behøver at gennemgå en smertefuld tattoo-session! Det er et godt alternativ for alle der tvivler på den dyre professionelle behandling. Du kan takke denne brynpens fjertynde spids for at du nemt kan skabe et præcist øjenbrynslook. Den efterlader dine bryn med mere fylde og med mere volume. Nanobrow Microblading Pen giver dig mulighed for både at definere dine øjenbryn mens den samtidig giver dig et naturligt resultat. Du kan nemt skabe smuk og elegant brynmakeup hver gang, der passer perfekt til både hverdag og mere særlige lejligheder. Produktet smitter ikke af eller løber i løbet af dagen. Effekten varer super lang tid for at sikre at du kan nyde dine fejlfri øjenbryn hele dagen lang. Glem alt om touch-ups – formlen for Nanobrow’s øjenbrynspen er vandtæt!

Nanobrow Microblading Eyebrow Pen findes i fem naturlige nuancer: Lysebrun, Blond, Mørkeblond, Mørkebrun og Espresso. Vælg en og skab den brynmakeup der passer til dig!

Lue lisää: www.nanobrow.fi

2. BENEFIT COSMETICS Brow Microfilling Pen

Microfilling Pen giver dig en micropigment-effekt i op til 24 timer! Den vandtætte formel holder med fuld garanti. Den specialdesignede 3-benede tip sikrer præcis og nem applikation, der efterlader dig med et smil på læben og får dig til at glemme alt om dine tidligere mere tvivlsomme øjenbrynslook. 92% af kvinderne bekræfter at de synes profuktet var nemt at påfører og op til 96% udtaler at denne brynpen giver dem enestående volume og definition. Produktet forhindrer at du ved en fejl får skabt en for overdreven effekt. I stedet giver det dig mulighed for at udfylde huller i dine naturlige bryn og skabe den naturlige effekt du drømmer om. BENEFIT COSMETICS brynpen tilpasser sig dine øjenbrynshår, hvilket betyder at du ikke længere behøver at gå på kompromis!

Denne brynpen kommer i 4 nuancer: Blond, Lysebrun, Medium Brun og Dyb Brun.

3. Ciaté London Microblade Brow

Denne brynpen sørger for at udfylde eventuelle uønskede huller og samtidig give dine bryn en fuldstændig unik form. Forøg din naturlige skønhed og tilføj volume til dine bryn med Microblade Brow! Produktet er vegansk og super simpelt at bruge. Du kan med et snuptag skabe skarp og præcis makeup der holder hele dagen.

Denne brynpen kommer i tre nuancer: Soft Brown, Deep Brown og Charcoal.

4. MILK MAKEUP Kush Triple Brow Pen

KUSH Triple Brow Pen er en buet 3-benet brynpen, der giver dig mulighed for hurtigt at style dine brynhår. Dens formel er holdbar og vandtæt, der er vegansk og den indeholder ingen animalske ingredienser. Det bedste ved dette produkt er, at det indeholder naturlige ingredienser som hampfrøolie, solsikkeolie og aloe vera, så du kan være sikker på, at du giver dine bryn god pleje samtidig med at du får et smukt look! Dine øjenbryn bliver fugtede og stærke udover at de så også nærer området omkring dine bryn. Denne brynpen lader dig udfylde hullerne på få sekunder! Fristende, ikke?

De tilgængelige nuancer af KUSH Triple Brow Pen er: Dub, Dutch, Haze, Herb og MJ.

5. MAC SHAPE & SHADE BROW TINT

Denne brynpen fra MAC er et alsidigt og innovativt produkt, der giver dig mulighed for at definere dine bryn perfekt. Den indeholder ingen parabener, phthalater, sulfater, laktose eller acetone og så er den også glutenfri. Den fungerer perfekt til følsom hud. Denne brynpen giver dine bryn fabelagtig volume og en langtidsholdbar effekt der er super eftertragtet. I den ene ende af applikatoren er der en flydende liner, der hjælper med at camouflere huller, og i den anden ende er der en svamp, til at blande farveprodukter og til at få dine øjenbryn til at holde. Mac brynpennes formel er vandtæt. Du behøver ikke bekymre dig om at den tværer ud. Denne brynpen er også modstandsdygtig over for fugt. Hvis det plejede at være trættende og besværligt at style dine øjenbryn, kan MAC SHAPE & SHADE BROW TINT helt sikkert ændre dette og gøre det til fornøjelse!

Hvordan påfører man en brynpen?

Det er super nemt! Bare ræk ud efter brynpennen du har valgt og udfyld det ønskede område med korte strøg. På denne måde kan du skabe tynde linjer og sikre præcision der ligeså godt kunne komme direkte fra en professionel skønhedssalon. Kunne du tænke dig en mere vovet effekt? Så kan du blot tilføje flere hårstrøg.

En god brynpen hjælper dig med at udfylde huller og tilføje volume til dine bryn. Ingen grund til at holde igen med en lidt overdreven effekt – nuancen på din øjenbrynspen skal helst passe perfekt til din naturlige brynfarve.

Så er du klar til perfekt bryndefinition med total wow-faktor?