Lashcode mascara – naturlig perfektion i make-up

Udgivet i Makeup ved Stylist

mest populære mascara LashcodeEn privat make-up artist for kvinder, der gør det langt nemmere at opnå det perfekte og udtryksfulde øjenmake-up. Det er sådan Lashcode mascara virker. Dens silkebløde formel med intens sort farve definerer ikke blot øjnenes form men plejer også hver øjenvippe individuelt.

Lashcode er den eneste mascara der sætter lighedstegn mellem make-up og øjenvippepleje. Kun sunde og stærke øjenvipper, dækket med den pulveragtige formel, kan se fantastisk ud og så god som aldrig før. Den præcise applikator, intense teint og ingredienser af højeste kvalitet i formlen danner selve koden til skønhed, som afsløres til alle kvinder fra overalt i verden takket være Lashcode.

# Lange øjenvipper forbløffer med volumen

Opdag den fænomenale volumen af øjenvipper og hvil mere i dig selv. Lashcode er en mascara der giver op til 3 gange længere, tykkere og mere voluminøse øjenvipper i flere timer. 24-timers levetid af make-up fra Lashcode, er mulig takket være de to vigtige faktorer som skønhedsproduktet kombinerer:

 1. Præcis applikator – Lashcodes spiral er en lille silikonestav, der er smal i spidserne; dens riller og silikonebørster med forskellige længder gør det let at dække selv de korteste og tyndeste vipper der vokser på steder der er svære at nå (øjenkrogene).
 2. Innovativ formel  – Den unikke kombination af Lashcode ingredienser er de mest intense, sorte pigmenter og ekstra ingredienser der, fordi de bliver blandet i den pudderagtige formel, muliggør den perfekte dækning af øjenvipperne, såvel som den definerer og forbedrer fleksibiliteten af øjenvipperne fra rod til spids.

# Naturlighed for øjenvippernes skønhed

Lær den eneste mascara at kende der indeholder en blanding af sådanne plejeingredienser der blev lavet under omhyggelig supervision af specialister. Lashcode er en mascara der ikke bare perfekt forlænger og gør vipperne tykkere, men plejer dem også mens mascaraen bliver påført. Med ethvert minut Lashcode sidder på vipperne, bliver deres sundhed og udseende positivt påvirket. Den indeholder de følgende ingredienser med forskønnende og styrkende virkning:

 • Vitamin E – stærke anti-oxiderende agenter der accelererer vippernes vækst,
 • Panthenol – trænger dybt ind i øjenvipperne, giver glans og jævnhed,
 • Arginin – naturlig aminosyre der genopliver vipperne med vand,
 • Baicalein – ekstraktet af Scutellaria rod er ansvarlig for at sløve aldringsprocesserne,
 • Sojaekstrakt – forstærker øjenvipperne fra rødderne, holder dem fra at falde ud,
 • Hvedeekstrakt – påvirker øjenvippernes elasticitet og selv-genopbyggende processer.

Takket være den lette og meget pulveragtige formel af Lashcode beriget med de bedste tilsatte ingredienser, plejer mascaraen øjenvipperne hver dag, i mange timer, altid når vi har den på. Dette er det andet vigtigste trin indenfor øjen-makeup.

EFFEKT – et look du ikke vil glemme!

Lashcode mascara giver øjenvipperne spektakulær volumen og tykkelse, forlænger og, på samme tid, buer øjenvipperne. Dog, mest af alt, definerer mascaraen øjenvipperne takket være den intense sorte farve og pleje af håret fra indersiden. Kort sagt, så takket være Lashcode, er du garanteret 24-timers flot og fejlfri make-up, der former øjnene og fremhæver den naturlige skønhed. Uden at klumpe eller drysse.

19 kommentarer “Lashcode mascara – naturlig perfektion i make-up”

 1. Anja

  Jeg har endelig fundet min perfekte mascara 🙂

  Svar
 2. Banda

  ekstra præcis børste, hvor hver eneste vippe dækkes af produktet og bliver pænt bukket

  Svar
  • Jeannette

   Jeg har aldrig været glad for silikonebørster, men den her er dejlig. Når selv de korteste vipper. Den er ideel til korte vipper.

   Svar
 3. Benthe

  Jeg var ikke sikker på, om jeg burde købe en mascara, jeg aldrig før havde hørt om, og som ingen af mine veninder havde prøvet, men det viste sig at være et godt valg. Det er længe siden jeg har fået så meget glæde af en kosmetik artikel. Den gør vipperne meget lange og flotte, men uden klumper. Desuden fremhæver den øjet med blot et enkelt lag. Det er min første tube, men helt sikkert ikke min sidste

  Svar
 4. Elise

  fantastisk !!!!

  Svar
 5. Sonja

  Det, jeg bedst kan lide ved denne mascara, er dens dybe matte farve. Den holder hele dagen, og der er ikke noget med, at den skaller af eller på anden måde forsvinder i dagens løb.

  Svar
  • Lis99

   Farven er smuk og intens, det er en skam, der kun er en at vælge. Jeg elsker marineblå mascara!

   Svar
 6. underfuld

  Holder super længe, men er ikke vandfast. Holder uanset vejret, skal ikke genopfriskes i dagens løb, som det er normalt med andre mascaraer. Jeg synes den er dejlig 🙂

  Svar
 7. Petrea

  Jeg er altid skeptisk, når jeg hører, at en kosmetik også virker plejende, men her ser det ud til at virke 🙂 siden jeg begyndte at bruge den, er mine vipper blevet stærkere, så færre falder ud, når jeg fjerner makeuppen

  Svar
 8. Signe

  Jeg opdagede for nylig denne mascara, og da jeg begyndte at bruge den, spurgte folk mig, hvad har jeg gjort ved mine vipper? 🙂 nogle af mine venner troede mig ikke, da jeg fortalte dem, at det virkelig er mine egne vipper 🙂 Jeg synes det beskriver denne mascara perfekt.

  Svar
 9. Agate

  På det sidste har jeg kun hørt gode ting om denne mascara. Jeg må se at få den prøvet, så jeg selv kan tjekke, om den virkelig er så god 🙂

  Svar
 10. Kamma

  Har lige bestilt og venter utålmodigt på min pakke

  Svar
 11. Larsine

  perfekt til mig – mine øjne er afgjort dybtsiddende, og takket være denne børste kan jeg nemt nå øjenvipperne uden at bekymre mig om at få hele ansigtet sværtet til

  Svar
 12. Nora

  Jeg så den på min venindes øjenvipper, og den så fantastisk ud. Og det er fint nok, men den er for dyr for mig 🙁

  Svar
 13. Pia

  verdens bedste mascara!!

  Svar
  • Lise Husum

   Nej hold da op.. Jeg ved godt den er god, men der er garanteret andre, der er lige så gode.

   Svar
 14. Kamilla

  Er der nogen af jer der ved, om den er god til følsomme øjne? 🙂

  Svar
  • Vigga

   I testede den på mine, og har super følsomme øjne, så mange mascaraer, øjenskygger og eyelinere giver mig udslæt, men når jeg bruger lashcode er det helt i orden. Jeg valgte den fordi jeg vidste, den havde gode ingredienser, og den virkede for mig.

   Svar
  • Stella

   Før jeg købte den, tjekkede jeg flere blogs, og jeg så, at mange piger anbefaler den for at være en nænsom, ikke irriterende kosmetisk. Jeg kan godt anbefale den selv.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *