Kan Smashboxs Camera Ready SPF 35 BB Cream erstatte foundation?

Udgivet i Makeup ved Stylist

Smashboxs Camera Ready BB Cream SPF 35 sælges i en sort tube med rumindhold på 30 ml. Fordelen ved indpakningen er at den står på låget, så man kan bruge så meget af produktet som overhovedet muligt. Derudover kan man klippe tuben midt over når man er ved at løbe tør for produkt, da den er fremstillet fra plastik. På denne måde spilder man ikke en eneste dråbe. Tuberne er selvfølgelig ikke forskellige udenpå, men indeni er det en anden sag, da man kan købe produktet i otte forskellige nuancer af beige og bronze. Der er farveskemaer fra lys til neutral til medium til mørk hud. Hvordan bruger man Smashboxs Camera Ready BB Cream SPF 35? Man kan generelt anvende Camera Ready BB Cream for sig selv eller som en base. Produktet dækker hudens ufuldkommenheder relativt godt, så hvis man gerne vil dække hver eneste urenhed anbefales det at kombinere cremen med en foundation. Producenten understreger dog at man ikke bør bruge et alt for tykt lag, da dette producerer en mindre attraktiv maskeeffekt. Brug kun mængden som er nødvendig for at dække hudens ufuldkommenheder. Hvis din hud er tør anbefales det at starte med en fugtgivende creme.

Camera Ready BB Cream

Camera Ready BB Cream giver huden beskyttelse mod solens stråler, takket være den indbyggede faktor 35 solcreme. Derudover reducerer produktet hudens skinnende udseende og nedskalerer produktionen af sebum. Cremen ernærer og forskønner.

Smashbox Camera Ready kan sagtens erstatte en klassisk foundation, men der er én ting man skal huske på. Man kan godt stoppe med at bruge foundation – så længe man ikke har meget man gerne vil dække. BB creme byder kun på et let lag dækning, da cremen ikke er ude på at leve op til de samme mål som baser og flydende produkter. Hvis du gerne vil anvende BB creme men har adskillige misfarvninger og mærker fra acne, så anbefales det at du benytter dækstift eller gennemsigtigt pulver for at sikre at din makeup er fejlfri. Det første produkt dækker alle bumserne; det andet giver teinten et mat finish. Derudover er det også yderst vigtigt at analysere farveskemaet så man vælger det rigtige i forhold til ens hudfarve. Den nemmeste måde at teste farven på er ved at bruge lidt BB creme på hagen. Hvis farven blandes fint med din teint har du fundet den rigtige farve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *