Skade thår? Giv det et styrkende boost – Prøv Nanoil Keratin Hair Mask

Udgivet i Hår ved Stylist

Nanoil keratin hårmaske

Bliver dit hår svagere og ser værre og værre ud? Tab af keratin kan være årsagen. Se hvad der forårsager skader og hvordan du genopliver håret med en keratinmaske fra Nanoil.

Hvorfor er dit hår skadet?

Håret kan lide på grund af mange årsager. Upassende produkter du putter i håret kan skabe problemet, og det er faktisk den mest almindelig årsag til svagt hår. Der er masser af andre ting, der også gør håret værre. Vi har skrevet de mest ødelæggende faktorer nedenunder:

 • vejrforhold (stærkt sollys, stærk vind, tør luft, minusgrader)
 • toksiner, forurening, udstødning fra biler, smog, kosmetikrester
 • mekaniske skader (du trækker og gnider håret, bruger stramme frisurer)
 • usund kost, stresset livsstil, medicin
 • farvning, afblegning
 • varm luft når du føntørrer eller styler håret
View this post on Instagram

A post shared by Nanoil (@nanoil.official)

Reparerer keratin skadet hår?

Keratin er en af de mest populære ingredienser i hårprodukter, da det opbygger hårets eksterne lag, holder det tykt og modstandskraftigt. Det findes også i hårets indre lag.

Hvis håret er skadet på grund af en af de øvre faktorer (eller et par stykker, det er mere almindeligt), så falder niveauet af keratin. For lidt keratin påvirker tilstanden og udseendet af håret hurtigt. Med andre ord, jo mindre keratin, jo større skade. Så hyppig tilføjelse af keratin er det mest essentielle stadie i hårplejerutinen.

Kan du holde håret stærkt og flot hele tiden?

Det kan du! Du skal bare levere keratin med et godt hårplejeprodukt. En dyr salonbehandling er ikke nødvendig. Du kan lave ændringer derhjemme hvis du vælger det bedste professionelle produkt, som giver dig gode resultater og flottere hår efter første brug. Nanoil Keratin Hair Mask er præcis sådan et produkt.

Nanoil Keratin Hair Mask: Professionel behandling til hjemmebrug

Denne maske er fyldt med hydrolyseret keratin af højeste kvalitet. Hydrolyserede proteiner trænger nemmere ind i håret, så produktet virker bedre for at fikse skaderne. Du behøver heller ikke at bekymre dig om at få for meget protein: du bruger det én gang hver syvende dag og genopfylder keratin for at reparere skader som håret har lidt af indenfor en uge.

Nanoil effektiv keratinmaske

Fordele ved Nanoil Keratin Hair Mask

 • Nanoil keratin mask reparerer intenst og genopbygger skadet hår lige fra første påføring.
 • Det forhindrer skader: knæk og spaltede spidser.
 • Det styrker og fugter håret i dybden fra rod til spids.
 • Det leverer glans, modstandskraft og blødhed takket være panthenol i formlen.
 • Det beskytter håret mod mekaniske skader.

Hvor kan du købe din Nanoil Keratin Hair Mask?

Du behøver ikke at forlade huset eller gå ind efter det i en salon! Nanoils keratinmasker findes på [www.nanoil.dk]. Prøv de perfekt tilpassede skønhedsprodukter til alle kvinder der ønsker professionelle behandlinger. Vælg de bedste for dig: shampooer, gode masker, hårolier, og andre produkter – og få dem leveret direkte til døren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *