En god brynmascara? Tjek vores topvalg og mød vinderen!

Udgivet i Makeup ved Stylist

En god brynmascara? Tjek vores topvalg og mød vinderen!
Det er svært at finde et godt make-up produkt til brynene. Skønhedsmarkedet bugner med en bred vifte af muligheder. Det er ikke muligt at prøve dem alle sammen, så det er værd at tjekke produktanmeldelserne: de vælger deres topvalg baseret på individuelle tests og feedback fra forbrugerne. LEder du efter en god brynmascara? Her er en samling med de bedste: tjek hvilken, der får den højeste rating!

Brynmascara – vores ANMELDELSER

VORES TOPVALG Nanobrow Shape Mascara 

nanobrow shape mascara

Ingen overraskelse her: Nanobrow er den mest populære og bedst bedømte brynmascara. Vi mener, at den er pålidelig og raffineret ned til den mindste detalje. Den kommer i en stor størrelse og med en fin pris når det gælder kvalitet og præstation. Den vedligeholder sin friske og uforandrede konsistens, selv efter mange måneder. Vigtigst af alt, så udfylder den perfekt brynene og leverer fede make-up effekter. Du vil også blive overrasket over, de smukke og intense men meget naturlige farver. Nanobrow brow mascara forbedrer volumen af brynene, fortykker dem synligt og dækker dem jævnt uden at efterlade nogen klumper eller et klistret finish. Den perfekte spolebørste giver nem og hurtig påføring, mens forskønnende silica plejer og nærer brynhårene.
For mere information, så besøg: www.nanobrow.us

Lancome Sourcils Brow Styler Mascara

Den ret store størrelse kompenserer forhåbentligt for den høje pris. Derudover kommer den med en usædvanlig men meget nøjagtig og smart designet stav, der virker godt til at udfylde brynene, uanset om de er tynde og fine eller tykke og buskede.
Lancome Sourcils brynmascara styler og holder brynene på plads super fint. Der er 3 nuancer at vælge mellem, samt en transparent version med en lidt anderledes og mere gelagtig formel.

Dior Diorshow On Set Brow Mascara

Selvom den kommer i en mindre størrelse, så imponerer den med sin fine formel: den indeholder op til 90 % naturlige ingredienser. Ulempen kan være den klassiske kegleformede nylon-spolebørste, der ikke passer til alle, og mange make-up artister finder den gammeldags. En anden ulempe er den ret høje pris. Husk dog på, at Dior er et meget kendt brand, så resultaterne med din brynmake-up kan være en behagelig overraskelse for dig. Formlen i denne brynmascara er vandfast og kommer i fine og naturlige farver, selvom det kan være ret svært at finde en, der passer til mørke øjenbryn.

Clinique Just Browsing brow mascara

Formlen på denne brynmascara minder om en delikat mousse med 16-timers holdbarhed. Cliniques brynmascara tilføjer forsigtigt lidt farve og styler selv meget viltre bryn samt tilføjer volumen. Den kommer i naturlige farver og står imod sved og fugt, da den er vandfast og oftalmologisk testet. Brynmascaraen indeholder lecitin og silica, der nærer og styrker brynhårene. Den er god til fans af den klassiske kegleformede spolebørste. Ulempen er, at den kun kommer i to farver.

BENEFIT Gimme Brow + Brow-Volumizing Fiber Gel

Endnu en brynmascara med den klassiske men ret gammeldags kegleformede spolebørste. Er den værd at købe? Det mener mange den er, primært på grund af den unikke formel med tilføjede fibre, der opbygger en sensationel volumen. Denne brynmascara definerer brynene fint men holder dem også nøjagtigt på plads. Den vandfaste formel er endnu en fordel, samt det faktum at den kommer i 10 farver, hvilket er en stor fordel for de kræsne købere.