My Lash Serum

Udgivet i Makeup ved Stylist

my_lash_serum_bottle
Effektivitet: 6.2
Kapacitet: 9.0 ml
Internetbutik: http://www.etudehouse.com

My Lash Serum har bestemt det sødeste design. Farverne vil ikke appellere til alle kinder. Det er et koreansk vippe-fremhævende produkt der indeholder pantheon og talrige frugt-ekstrakter. Ifølge nogle meninger forbedrer det effektivt vippernes udseende.

My Lash Serum
Den koreanske design-kreativitet har ikke fejlet. My Lash Serum ser meget piget ud. Plastikflasken er farveløs, så du kan se serummets farve og hvor meget der er tilbage. Flasken er dekoreret med sort skrift, stjerner og en lyserød prop. Istedet for en traditionel pensel, kommer serummet med en knap så populær spiral-børste.

Hvordan virker My Lash Serum?
Det er bestemt en interessant erstatning for andre produkter. My Lash Serum er billigere, hvilket medfører dårligere effekter når det angår vækst af øjenvipper. Hyppig brug af produktet nærer og styrker vipperne, men det tager meget tid – serummet skal en lang vej fra vippespids til hårsæk. Det er derfor at det er en bedre idé at påføre serummer på vippernes rødder når det gælder fremhævende produkter til øjenvipperne. My Lash Serum virker som en effektiv make-up primer. Det beskytter vipperne men virker ikke lige så intenst som andre produkter i anmeldelsen. Det vil bestemt ikke give maksimal længde eller tykkelse.

Påføringsmetode
Det vigtigste er at serummet holdes væk fra høje temperaturer. UV-stråling påvirker også formularens holdbarhed. Du kan bruge My Lash Serum på betingelse af at du opbevarer den ordentligt. Du skal fjerne make-up før du påfører serummet. Læg den syntetiske børste i blød i serummet og brug den til at kæmme dine vipper. My Lash Serum absorberes dårligt. Dette er primært fordi at du ikke påfører det til huden. For meget serum kan klistre og tynge vipperne ned.

my_lash_serum_logo
Effektivitet: 6.2
Kapacitet: 9.0 ml
Internetbutik: http://www.etudehouse.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *